i5 12400F 4060 Ti sistemi satıp i5 14400F 5070 sisteme geçmeye değer mi?

Sanirim gecmekte kararlisiniz. O halde elinizi cabuk tutun temmuz maas zamlaridnan sonra zamlanirlar.
Hocam acelesi yok. Elimde pek para da yok zaten. Telefon, saat için para var maalesef. Arkadaşım yazın sistem alacak ona 25 bine vereceğim soğutucuyu elimde tutmayı düşünüyorum. Sizce neden geçmeye gerek yok?

Hocam acelesi yok. Elimde pek para da yok zaten. Telefon, saat için para var maalesef. Arkadaşım yazın sistem alacak ona 25 bine vereceğim soğutucuyu elimde tutmayı düşünüyorum. Sizce neden geçmeye gerek yok?

Şu an bu haliyle bile guclu bir sistem yani ikisi arasinda yapacagin seylerde zaten pek fark olmayacak. Monitorun ne bilmiyorum fakat 144Hz diye dusunuyorum zaten 144FPS her turlu aliyorsundur bu sistemde de.

Şu an bu haliyle bile guclu bir sistem yani ikisi arasinda yapacagin seylerde zaten pek fark olmayacak. Monitorun ne bilmiyorum fakat 144Hz diye dusunuyorum zaten 144FPS her turlu aliyorsundur bu sistemde de.
165 Hz hocam. Monitör önemli değil fakat salona 144 Hz 4k televizyon düşüncem var. Kasayı sırtlayıp salonda FIFA keyfi yapmayı düşünüyorum mesela. Ama dediğiniz gibi bu sistemde yeterli her oyunu fulletiyor hikayeli oyunları +80 FPS oynuyorum saf güç ile.

Evet o şekilde bir özelleştirme yaptım. 50 bini buldu ama SSD 990 Evo Plus oldu . Peki sizce elimde 12600K olursa 14400F'i satıp Z serisi anakart ile ona overclock yapsam daha iyi performans yakalamaz mıyım?
Size kalmış bir şey, intel işlemcileri normalde bile soğutmak zorken overclock yapmayı bilemedim. Ayrıca 14400F vs 12600K karşılaştırmalarına bakarsanız bence değmez. Sizin söylediklerinizi okuyunca bir de hemen sistemi almayacağınız için çok üzerine konuşmaya gerek yok. Siz sistem alacağınız zaman konu açın o gün ki sistemler üzerinden bir öneri yaparız.

Hocam arkadaşım abartı fiyattan ilan koy, satmak için acelen yok dedi. Ben etik olmadığını düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…