Bütçe
1700

SSD

Uzman
Merhaba,

Thermalright Peerless Assassin 120MM SE veya Thermalright Burst Assassin 120 düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk yazdığınız yanlış bakmadıysam iki fanlı. Diğeri ise tek fanlı. Eğer kasanıza iki fanlı olan modeller sığıyorsa ve bütçenize uygunsa aşağıdaki ürünü öneririm. Daha fazla ısı borusu var.

Bağlantıda düz modeli var, biraz aşağı indirip istiyorsanız ARGB modelini de alabilirsiniz.

Eğer kasana ve anakartına uyum sağlayacaksa "Thermalright Peerless Assassin 120MM" işini hayli hayli görür bende kullanıyorum tavsiyeye göre aldım. Yaklaşık 6 aydır MSI H610M-E DDR4 anakartında kullanmaktayım bir sorun yaşatmadı.

Cooler Master CMP 510 kasam var. Sitesine baktığımda 161 mm CPU soğutucu için yer var mış.

Cooler Master CMP 510 kasam var. Sitesine baktığımda 161 mm CPU soğutucu için yer var mış.
Kasa destekliyor.

Anakart marka ve modelin nedir? Gerçi soruyorum ama gram anlamam. Burada olay bellekler ile fanın aralığı. Eğer ucuz bir küçük kartsa, büyük ihtimalle iki fanlı soğutmalar sığmayacaktır. Sıvı soğutucular veya tek fanlı soğutuculara yönelmen gerekecek.

Gigabyte B660M

Hala karar veremedim. Cooler Master cmp 510 kasam var. Gigabyte B660M anakart var.