Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1700
Sığıyorsa peerless elbette, ancak bütçe dahilinde ise Phantom spirit çok daha makul bir seçim olurdu.
TUGRAN
Becerikli
Phantom Spirit kasana sığıyor ve bütçe dahilinde ise bundan iyi seçenek yok.
İlk yazdığınız yanlış bakmadıysam iki fanlı. Diğeri ise tek fanlı. Eğer kasanıza iki fanlı olan modeller sığıyorsa ve bütçenize uygunsa aşağıdaki ürünü öneririm. Daha fazla ısı borusu var.
Bağlantıda düz modeli var, biraz aşağı indirip istiyorsanız ARGB modelini de alabilirsiniz.
www.epey.com
Bağlantıda düz modeli var, biraz aşağı indirip istiyorsanız ARGB modelini de alabilirsiniz.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE İşlemci Soğutucu
Thermalright Phantom Spirit 120 SE İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Testlerde Phantom Spirit'ten önde.
Eğer kasana ve anakartına uyum sağlayacaksa "Thermalright Peerless Assassin 120MM" işini hayli hayli görür bende kullanıyorum tavsiyeye göre aldım. Yaklaşık 6 aydır MSI H610M-E DDR4 anakartında kullanmaktayım bir sorun yaşatmadı.
Kasa destekliyor.Cooler Master CMP 510 kasam var. Sitesine baktığımda 161 mm CPU soğutucu için yer var mış.
Anakart marka ve modelin nedir? Gerçi soruyorum ama gram anlamam. Burada olay bellekler ile fanın aralığı. Eğer ucuz bir küçük kartsa, büyük ihtimalle iki fanlı soğutmalar sığmayacaktır. Sıvı soğutucular veya tek fanlı soğutuculara yönelmen gerekecek.