Berat Aslan
Uzman
En fazla bu kadar işte, daha önceden çokça konu açtım, fakat herkes farklı bir şey diyor, yardım edin.Yeterlidir. Ama yine de bütçenizi söyleyin ona göre öneri yapalım.
Valorant'ı parçalar, öyle söyleyeyim. Aynı parçalara sahip bir sistem kullanıyorum.En fazla bu kadar işte, daha önceden çokça konu açtım, fakat herkes farklı bir şey diyor, yardım edin.
Gönül rahatlığıyla alabilirim yani.Valorant'ı parçalar, öyle söyleyeyim. Aynı parçalara sahip bir sistem kullanıyorum.
Tek amacınız Valorant ise tabii ki alabilirsiniz. Ama verdiğiniz linkteki ürünün parçaları hakkında bilgim yok. Aynı fiyata daha iyi bir sistem tavsiyesi yapılabilir mi, kasanın parçaları kaliteli mi bilmiyorum. O yüzden ona göre alın derim.
Bu konuyla ilgili çokça konu açtım herkes farklı bir şey söylüyordu yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimTek amacınız Valorant ise tabii ki alabilirsiniz. Ama verdiğiniz linkteki ürünün parçaları hakkında bilgim yok. Aynı fiyata daha iyi bir sistem tavsiyesi yapılabilir mi, kasanın parçaları kaliteli mi bilmiyorum. O yüzden ona göre alın derim.