Ne kadar artış yaşarsın onu bilemiyorum işte Youtube üzerinden almak istediğin işlemci ve ekran kartı ile oynadığın oyunun testi varsa bir izle. Tatmin edecek değerler varsa öyle al. Oyunu hangi grafik ayarları ile oynuyorsun birde ben bir çok güncel oyunu yüksek ve ultra karışımı 100 FPS üzeri oynuyorum. 60 FPS baya düşük kalmış.Bende buradan bahsedecektim ürün 2. El vs diyolar daha önce kullanılıp satılıyor diye sorun olur mu
Anakart değiştirmeye bütçem yok maalesef bu şekilde performans artışı yaşamak istiyorum aslında az da olsa en azından kasma donma olmasın yeterli
Detaylar
Kim cevapladı?Viola A350XWB
Çalışkan
Anakart sıkıntı ve kasaya soğutucu takamıyorum stok fan dışında
Msfste kendi uçakları ile uçunca sorun yok ama genelde sivil havacılık alanım olduğu için modlu uçaklar kullanıyorum onlarda vram ve işlemci kullanıyor bu yüzden FPS baya düşük oluyorNe kadar artış yaşarsın onu bilemiyorum işte Youtube üzerinden almak istediğin işlemci ve ekran kartı ile oynadığın oyunun testi varsa bir izle. Tatmin edecek değerler varsa öyle al. Oyunu hangi grafik ayarları ile oynuyorsun birde ben bir çok güncel oyunu yüksek ve ultra karışımı 100 FPS üzeri oynuyorum. 60 FPS baya düşük kalmış.
Orta yüksek karışık ayarlardaNe kadar artış yaşarsın onu bilemiyorum işte Youtube üzerinden almak istediğin işlemci ve ekran kartı ile oynadığın oyunun testi varsa bir izle. Tatmin edecek değerler varsa öyle al. Oyunu hangi grafik ayarları ile oynuyorsun birde ben bir çok güncel oyunu yüksek ve ultra karışımı 100 FPS üzeri oynuyorum. 60 FPS baya düşük kalmış.
Oyunda DLSS, Frame Generation falan yokmu? Eğer VRAM yetersiz kalıyorsa işlemci güncellemekte fayda etmeyecek. Birazda kafaya koymuşssun sen işlemci alacaksın artıkMsfste kendi uçakları ile uçunca sorun yok ama genelde sivil havacılık alanım olduğu için modlu uçaklar kullanıyorum onlarda vram ve işlemci kullanıyor bu yüzden FPS baya düşük oluyor
Orta yüksek karışık ayarlarda
Link buyur 12400F ve RTX 4060 ile adam Directx 12,1080p, ultra, DLSS kalite ve Frame Generation ile 115-120 FPS arası oynuyor. İşlemci kullanımı sadece %30 civarı. Eğer kullandığın mod ile alakalı ise 14400F işlemci taksanda fark edeceğini sanmıyorum.
Viola A350XWB
Çalışkan
Çoğunlukla işlemci kullanıyor ama modOyunda DLSS, Frame Generation falan yokmu? Eğer VRAM yetersiz kalıyorsa işlemci güncellemekte fayda etmeyecek. Birazda kafaya koymuşssun sen işlemci alacaksın artık
Link buyur 12400F ve RTX 4060 ile adam Directx 12,1080p, ultra, DLSS kalite ve Frame Generation ile 115-120 FPS arası oynuyor. İşlemci kullanımı sadece %30 civarı. Eğer kullandığın mod ile alakalı ise 14400F işlemci taksanda fark edeceğini sanmıyorum.
Dlss ile uçakların ekranı bulanık oluyor sadece frame generation kullanıyorum o yüzdenOyunda DLSS, Frame Generation falan yokmu? Eğer VRAM yetersiz kalıyorsa işlemci güncellemekte fayda etmeyecek. Birazda kafaya koymuşssun sen işlemci alacaksın artık