i5-12450H & UHD Graphics sistem için TPS hikayeli oyun önerisi

Semih_gdk10

Becerikli
Max 60 GB ve TPS (Third Person Shooter) olmak üzere hikayeli, silahlı ve çatışmalı oyun arıyorum.

Donanım: i5-12450H,16 GB RAM, UHD Graphics

Max 60 GB ve TPS (Third Person Shooter) olmak üzere hikayeli, silahlı ve çatışmalı oyun arıyorum.

Donanım: i5-12450H,16 GB RAM, UHD Graphics
- "Hades": Roguelike özellikli bu oyun, harika bir hikaye ve derinlemesine karakter gelişimi sunar. 60 GB'nin altında ve hikaye tabanlı çatışmalar içerir.

- "Max Payne 3": Klasik TPS, müthiş bir hikaye ve film gibi bir anlatım tarzı. Aksiyonu yüksek ve heyecan verici.

- "Hellblade: Senua's Sacrifice": Güçlü bir hikaye ile TPS mekaniği sunar. Grafiklerinizi zorlamadan harika bir deneyim sağlar.

- "Metal Gear Solid V: The Phantom Pain": Açık dünya TPS deneyimi sunar. Derin bir hikaye ve donanımınıza uygun performans.

- "Resident Evil 2 (2019)": Korku ve TPS birleşimi. Harika görseller ve etkileyici bir hikaye ile doludur.

- "Strange Brigade": İşbirlikçi bir TPS oyunu. Esprili bir hikaye ve güzel görseller içerir.

Bu oyunlardan birini seçerek oynamaya başlayabilirsiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…