20669 Uzman Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 78 Beğeniler 13 17 Haziran 2025 #11 cyyp dedi: Hangisini almalıyım daha mantıklı olur sizce en iyi performans alacağım. Genişletmek için tıkla... En iyi performans 2 side olabilir ama kalite olarak benim attığım thermalright soğutucu kalite ve performans olarak daha iyidir. 100 tl fark var.
cyyp dedi: Hangisini almalıyım daha mantıklı olur sizce en iyi performans alacağım. Genişletmek için tıkla... En iyi performans 2 side olabilir ama kalite olarak benim attığım thermalright soğutucu kalite ve performans olarak daha iyidir. 100 tl fark var.
KS KS cyyp Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 139 Beğeniler 42 1 Temmuz 2025 #12 Problemim devam ediyor işlemcim 55-60 derece de ama FPS hala 150 seviyesine düşüyor ne yapmalıyım.
20669 Uzman Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 78 Beğeniler 13 5 Temmuz 2025 #13 cyyp dedi: Problemim devam ediyor işlemcim 55-60 derece de ama FPS hala 150 seviyesine düşüyor ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yeterli gücü sağladığından eminmisiniz? Windows ve BIOS ayarlarını gözden geçirmekte fayda var. Sisteminde virüs olma olasılığıda var antivirüs ile taratmanızı öneriyorum ve bu FPS düşüşü belirli bir oyundamı yoksa genel bir düşüşmü?
cyyp dedi: Problemim devam ediyor işlemcim 55-60 derece de ama FPS hala 150 seviyesine düşüyor ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yeterli gücü sağladığından eminmisiniz? Windows ve BIOS ayarlarını gözden geçirmekte fayda var. Sisteminde virüs olma olasılığıda var antivirüs ile taratmanızı öneriyorum ve bu FPS düşüşü belirli bir oyundamı yoksa genel bir düşüşmü?