Ayrıca sanırım size defalarca tekrarlamamıza rağmen bilerek kazıklanmaya çalışıyor gibisiniz. Bu sistemi attığınız gibi 32 GB RAM, 1 TB SSD ve 750W PSU yapınca 39 bin lira oluyor.
Evet aynı yükseltmeleri bende yapıp söyledim fiyatını. Ayrıca anakartı da Prime A620'den Prime A620'ye yükseltmişsiniz... Ayrıca 52K falan olmuyor. Neyse ben bırakıyorum ne desek boş zaten. Hayırlı olsun.
Evet aynı yükseltmeleri bende yapıp söyledim fiyatını. Ayrıca anakartı da Prime A620'den Prime A620'ye yükseltmişsiniz... Ayrıca 52K falan olmuyor. Neyse ben bırakıyorum ne desek boş zaten. Hayırlı olsun.
Siz gidip ilk attığım sistemi yükseltirseniz tabi ki 51K olur. Sırf saçma bir anakart yükseltmesi, 32 GB RAM ve 1 TB için 4070 Ti yerine 4070 alıyorsunuz. RAM ve SSD zaten ileride çok kolay yükseltmek. Anakart yükseltmeniz de anlamsız. A620'den A620'ye yükseltiyorsunuz peki neden?
Siz gidip ilk attığım sistemi yükseltirseniz tabii ki 51k olur. Sırf saçma bir anakart yükseltmesi, 32 GB RAM ve 1 TB için 4070 Ti yerine 4070 alıyorsunuz. RAM ve SSD zaten ileride çok kolay yükseltmek. Anakart yükseltmeniz de anlamsız. A620'den A620'ye yükseltiyorsunuz peki neden?
Performansınıza etki etmeyecek Anakart, RAM ve SSD yükseltmeleri yapıyorsunuz. Bunları oyunlarda hissetmeyeceksiniz bile. RAM ve SSD ileride çok kolay yükseltilebilir zaten. Ama 4070 yerine 4070 Ti alırsanız ciddi bir performans kazanacaksınız.
Siz gidip ilk attığım sistemi yükseltirseniz tabii ki 51K olur. Sırf saçma bir anakart yükseltmesi, 32 GB RAM ve 1 TB için 4070 Ti yerine 4070 alıyorsunuz. RAM ve SSD zaten ileride çok kolay yükseltmek. Anakart yükseltmeniz de anlamsız. A620'den A620'ye yükseltiyorsunuz peki neden?
RAM ve SSD yükseltmemin nedeni 3-4 tane sanal makine kaldırıyorum. Yakın zamanda bu özelliklere ihtiyacım olmasaydı dediğiniz gibi daha sonradan ekleyecektim.
Oyun tarafında hikayeli oyunlar çok fazla oynadığım için ekran kartını 4070 olanı tercih ettim.
Anakart için ise en basitinden DP portu var. Bazı monitörlerde sadece DP kablosu ile belirtilen Hz alabiliyorsunuz.
RAM ve SSD yükseltmemin nedeni 3-4 tane sanal makine kaldırıyorum. Yakın zamanda bu özelliklere ihtiyacım olmasaydı dediğiniz gibi daha sonradan ekleyecektim.
Oyun tarafında hikayeli oyunlar çok fazla oynadığım için ekran kartını 4070 olanı tercih ettim.
Anakart için ise en basitinden DP portu var. Bazı monitörlerde sadece DP kablosu ile belirtilen Hz alabiliyorsunuz.