Bütçeniz zaten 45K değil mi? Attığım 4070 Ti sistem 44K.

Ekstra RAM, SSD, ANAKART eklediğim zaman 52K oluyor. Yukarıda attığım fotoğrafta SSD, RAM ANAKARTI, KASA gibi özellikler yükseltilmiş halidir!

RTX 4070 Ti varken neden RTX 4070?

Ayrıca sanırım size defalarca tekrarlamamıza rağmen bilerek kazıklanmaya çalışıyor gibisiniz. Bu sistemi attığınız gibi 32 GB RAM, 1 TB SSD ve 750W PSU yapınca 39 bin lira oluyor.

ANAKART eklememişsiniz. ANAKART olmadan 40.773, 69 ₺.

Son düzenleme:
Ekstra RAM, SSD, ANAKART eklediğim zaman 52K oluyor. Yukarıda attığım fotoğrafta SSD, RAM ANAKARTI, KASA gibi özellikler yükseltilmiş halidir!
Evet aynı yükseltmeleri bende yapıp söyledim fiyatını. Ayrıca anakartı da Prime A620'den Prime A620'ye yükseltmişsiniz... Ayrıca 52K falan olmuyor. Neyse ben bırakıyorum ne desek boş zaten. Hayırlı olsun.

Evet aynı yükseltmeleri bende yapıp söyledim fiyatını. Ayrıca anakartı da Prime A620'den Prime A620'ye yükseltmişsiniz... Ayrıca 52K falan olmuyor. Neyse ben bırakıyorum ne desek boş zaten. Hayırlı olsun.

Ekstra RAM, SSD, ANAKART eklediğim zaman 51.661, 16 ₺ oluyor:

1705246400830.webp

Yardımcı oluduğunuz için teşekkür ederim yine de.

Ekstra RAM, SSD, ANAKART eklediğim zaman 51.661, 16 ₺ oluyor:

Eki Görüntüle 10109

Yardımcı oluduğunuz için teşekkür ederim yine de.
Siz gidip ilk attığım sistemi yükseltirseniz tabi ki 51K olur. Sırf saçma bir anakart yükseltmesi, 32 GB RAM ve 1 TB için 4070 Ti yerine 4070 alıyorsunuz. RAM ve SSD zaten ileride çok kolay yükseltmek. Anakart yükseltmeniz de anlamsız. A620'den A620'ye yükseltiyorsunuz peki neden?

Siz gidip ilk attığım sistemi yükseltirseniz tabii ki 51k olur. Sırf saçma bir anakart yükseltmesi, 32 GB RAM ve 1 TB için 4070 Ti yerine 4070 alıyorsunuz. RAM ve SSD zaten ileride çok kolay yükseltmek. Anakart yükseltmeniz de anlamsız. A620'den A620'ye yükseltiyorsunuz peki neden?

Fazladan M.2 slotu için olabilir ama aradaki fiyat farkı çok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz gidip ilk attığım sistemi yükseltirseniz tabii ki 51K olur. Sırf saçma bir anakart yükseltmesi, 32 GB RAM ve 1 TB için 4070 Ti yerine 4070 alıyorsunuz. RAM ve SSD zaten ileride çok kolay yükseltmek. Anakart yükseltmeniz de anlamsız. A620'den A620'ye yükseltiyorsunuz peki neden?

RAM ve SSD yükseltmemin nedeni 3-4 tane sanal makine kaldırıyorum. Yakın zamanda bu özelliklere ihtiyacım olmasaydı dediğiniz gibi daha sonradan ekleyecektim.

Oyun tarafında hikayeli oyunlar çok fazla oynadığım için ekran kartını 4070 olanı tercih ettim.

Anakart için ise en basitinden DP portu var. Bazı monitörlerde sadece DP kablosu ile belirtilen Hz alabiliyorsunuz.

RAM ve SSD yükseltmemin nedeni 3-4 tane sanal makine kaldırıyorum. Yakın zamanda bu özelliklere ihtiyacım olmasaydı dediğiniz gibi daha sonradan ekleyecektim.

Oyun tarafında hikayeli oyunlar çok fazla oynadığım için ekran kartını 4070 olanı tercih ettim.

Anakart için ise en basitinden DP portu var. Bazı monitörlerde sadece DP kablosu ile belirtilen Hz alabiliyorsunuz.

Hocam DP kablosunu siz ekran kartına takacaksınız, işlemcinin dahili grafik birimi yoksa anakart üzerinden görüntü alamazsınız.

Peki hocam. Eğer oyundan daha çok böyle şeyler kullanacaksınız peki o halde.