MeNaCa

Uzman
i5-13500HX RTX4060 Dual 16 RAM Cyberpunk Ultra DLSS ışın izlemeyle minimum 80-90 fpslerde gezerken, oynarken %99 FPS 10'larda 20'lerde ve oyun kasıyormuş gibi hissettiriyor. Grafikler düşüp ışın izleme DLSS kapanınca de FPS artıyor %99 yine çok düşük oyun oynanmaz halde FPS yüksek ama kasıyor gibi. Var mı fikri olan.

Frame Generation aciksa kapat. Isin izlemeyi kapat, DLSS kalite ve ayarlar yuksek olacak sekilde dene. Oyun icinde CPU ve GPU sicakliklarini, kullanimlarini vs. kontrol et. Oyun acikken RAM kullanimina bak.

Frame Generation aciksa kapat. Isin izlemeyi kapat, DLSS kalite ve ayarlar yuksek olacak sekilde dene. Oyun icinde CPU ve GPU sicakliklarini, kullanimlarini vs. kontrol et. Oyun acikken RAM kullanimina bak.
inan tüm varyasyonları denedim de konu açtım. sıcaklıklar iyi kullanımlarda yüksek yine zaten fps yüksek normal. anlamadığım bu %99 fps düşük yani oyun takılıyor. ayrıca sadece cyberpunk'da denedim bunu. eğer oyunla alakalı başka biri de yaşadıysa bu durumu geçicem

eğer bir ayar bir öneriniz varsa iletin lütfen

Ya sabah yine aynı sorundaydı. Afterburner kurdum değerler bakmak için girdim muazzam şu an akıyo gidiyor. 100 fps normal, 85fps %99 oynuyorum daha drop yemedim yağ gibi. Oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler