Bütçe
8000 TL
Mesajı yarım atmış sistemine göre 4060 sönük kalıyor. Yaptığın masraf bazında 13600K + sıvı soğutma falan derken GPU'ya bütçe kalmamış gibi. 13400f/12400f işlemcide 4060 için yeter. Biraz bütçeni arttırabilirsen 4060 yerine 3070 Ti veya eşleğeni bir AMD kart alırsan seni çok daha rahat uzun seneler yüksek ayarlarda götürür tabii bunu yaparsan psuyuda değişmen gerekiyor. Halihazırda 4060 kartın varsa tabii kullanmaya devam edebilirsin.

3000 serisi sıfır alınmaz. 3070 Ti ile aynı fiyatta 7700XT var. Biraz daha çıkarsan 4070 var.

Mesajı yarım atmış sistemine göre 4060 sönük kalıyor. Yaptığın masraf bazında 13600K + sıvı soğutma falan derken GPU'ya bütçe kalmamış gibi. 13400f/12400f işlemcide 4060 için yeter. Biraz bütçeni arttırabilirsen 4060 yerine 3070 Ti veya eşleğeni bir AMD kart alırsan seni çok daha rahat uzun seneler yüksek ayarlarda götürür tabii bunu yaparsan psuyuda değişmen gerekiyor. Halihazırda 4060 kartın varsa tabii kullanmaya devam edebilirsin.

Merhaba, ekran kartı bütçemi zorlayarak 4060 aldım hatta 4060 Ti alacaktım ama bütçe yüzünden alamadım diğer parçaları yüksek tuttum çünkü sadece ekran kartını değiştirerek gelecek yüksek grafikli oyunlara devam edebilirim diye düşündüm kaliteli olduğu için 2. elde rahat satabilirim diye düşünüyorum PSU eski PC'den kalma onu da ekran kartı değişimi yaparsam yenileyeceğim artık. Şimdi anakartı da belirledim SadeceYiğit arkadaş yardımcı oldu aslında ben birkaç seçenek arasında kalmıştım bu anakart da içlerindeydi ama bilen birinden onay almam gerekiyordu ileride ah vah dememek için :)

Bütçe az daha artarsa:

Bütçe az daha artarsa:

diğeriyle çok bir farkları var mı?
Diğeriyle farkı nedir acaba ?