Bütçe
27000
Evet hocam şimdi hatırladım. O bütçede 4060 7500F bulunur ama ekran kartı olarak B580 daha iyi ve zaten senin için önemli olan VRAM'di. Sistem güzel.

Aynen öyle ve 2K da kullanacaktım sistemi o bütçe de 4060 ve 8400F 2K için bayağı zayıf kalırdı dye düşünüyorum. Arkadaşm aynı sistem de 2K da RDR de 90 FPS üstü vs alıyordu performansı bayağı hoşuma gitti ve güncellemeler ile kart cidden daha da güçleniyor dedi. Aslında sizi de dinledim ama gönlüm hem B580'den yanaydı NVIDIA'ya gereksiz para kazandırmak istemedim. 8 GB karta 27k vermek içimden gelmedi.

Rekabetçi oyun oynuyorsanız önbellekten dolayı bir tık düşük alırsınız fakat 3-5 sene her türlü gider ama yerinizde olsam en azından B760 alma şansınız var ise yükseltirsiniz bir süre daha uğraşmazsınız.

Benim aldığım sistem özelleştirmesinde Gigabyte'ın sıkıntılı bir modeli vardı B760 da o açıdan değiştirmedim anakarti. Onun yerine SSD'yi 1 TB yaptım bende. İyi yapmamış miyim.

Aynen öyle ve 2K da kullanacaktım sistemi o bütçe de 4060 ve 8400F 2K için bayağı zayıf kalırdı dye düşünüyorum. Arkadaşm aynı sistem de 2K da RDR de 90 FPS üstü vs alıyordu performansı bayağı hoşuma gitti ve güncellemeler ile kart cidden daha da güçleniyor dedi. Aslında sizi de dinledim ama gönlüm hem B580'den yanaydı NVIDIA'ya gereksiz para kazandırmak istemedim. 8 GB karta 27k vermek içimden gelmedi.

Benim aldığım sistem özelleştirmesinde Gigabyte'ın sıkıntılı bir modeli vardı B760 da o açıdan değiştirmedim anakarti. Onun yerine SSD'yi 1 TB yaptım bende. İyi yapmamış miyim?

O bütçede B580 alman en doğru karar bence de. B580 ilk çıktığı zamanlarda ki gibi değil o sorunlar eskiye nazaran bayağı azaldı. Bu bütçe de bende olsam B580 alırdım.

Benim aldığım sistem özelleştirmesinde Gigabyte'ın sıkıntılı bir modeli vardı B760 da o açıdan değiştirmedim anakarti. Onun yerine SSD'yi 1 TB yaptım bende. İyi yapmamış miyim.
Mantıklı hocam depolama önemli. 1TB bile standart artık.

O bütçede B580 alman en doğru karar bence de. B580 ilk çıktığı zamanlarda ki gibi değil o sorunlar eskiye nazaran bayağı azaldı. Bu bütçe de bende olsam B580 alırdım.

Aynen öyle hocam o açıdan şahsen iyi yaptığımı düşünüyorum bu sistemi alarak sadece sistemi aldıktan sonra birkaç görüş almak istedim iyi mi yaptım yoksa kötü mü diye.

Mantıklı hocam depolama önemli. 1TB bile standart artık.
Peki size göre nasıl genel olarak sistem hocam fiyatına göre? Benim için her görüş çok önemli parça kalitesi vs olarak.

Aynen öyle hocam o açıdan şahsen iyi yaptığımı düşünüyorum bu sistemi alarak sadece sistemi aldıktan sonra birkaç görüş almak istedim iyi mi yaptım yoksa kötü mü diye.

Peki size göre nasıl genel olarak sistem hocam fiyatına göre? Benim için her görüş çok önemli parça kalitesi vs olarak.
Genel olarak fiyat performans güzel hocam parçalar. Hayırlı olsun.

Sadece anakart için soruyorum işimi görür değil mi giriş seviye olarak idare ederim yani özelleştirmedeki diğer anakartlar kronik sıkıntılı diye değiştirmedim. Kendi halinde bıraktım sıkıntısı vs yok diye.
Tek adet M2 slotu varsa o kötü yanı onun dışında giriş seviye anakarttan çok bir şey beklememek lazım hocam idare edersiniz her türlü.

Tek adet M.2 slotu varsa o kötü yanı onun dışında giriş seviye anakarttan çok bir şey beklememek lazım hocam idare edersiniz her türlü.

1 TB SSD olduğundan rahatım hocam o konuda çok zorlamayacağım dediğiniz giib idare ederse benim için yeterlidir.

OC falan da uğraşmıyorum zaten.