Viola A350XWB
Çalışkan
Sistemim ek'te olduğu gibidir. Kasaya kule tipi ve sıvı soğutma sığmıyor, stok fan var o sığıyor sadece. İşlemciyi 14400F ile değiştirmeyi düşünüyorum ısı sorunu yaşar mıyım?
Kasaya bakma şansın var mı ek'te olan sığar mı sence?Stok fanla kullanılmasını önermem. Şu tarzda bir soğutucu alırsın.
Yükseklikte sorun yok. Ram tarafı da tamam. Arka tarafa sığar mı onu bir düşündüm de kurtarır diye düşünüyorum. Anakartın küçükmüş baya.Kasaya bakma şansın var mı ek'te olan sığar mı sence?
Sence performans olarak sıkıntı yaşar mıyım? İyi mi olur kötü mü olur, yorumun nedir? Düşüncen önemli olacak benim için.Yükseklikte sorun yok. Ram tarafı da tamam. Arka tarafa sığar mı onu bir düşündüm de kurtarır diye düşünüyorum. Anakartın küçükmüş baya.
Bir sorun yaşamazsın tabii ki de. Yani soket değiştirmeden yapabileceğin iyi bir güncelleme olur 14400F e geçmek.Sence performans olarak sıkıntı yaşar mıyım? İyi mi olur kötü mü olur, yorumun nedir? Düşüncen önemli olacak benim için.
Bir sorun yaşamazsın tabii ki de. Yani soket değiştirmeden yapabileceğin iyi bir güncelleme olur 14400F e geçmek.
Hayırlısı olsun diyeyim.O zaman işlemci ve soğutucuyu alıyorum umarım sığar.