i5-14400F & RTX 4070 Super sistemde CS2 oynarken oyundan atma sorunu

arda24142

Becerikli
4070 Super & i5-14400F. CS'de mesela mermi atıyorum, bir anda oyundan atıyor veya bir anda bilgisayar kullanılmaz hâle geliyor. Temiz format atmam mı lazım acaba, ne yapmam lazım? BIOS güncel işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları da güzel ikisi de 70 üstüne çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hocam normal oyunu da oynuyor musunuz yoksa sadece FACEIT üzerinden mi?

Dün işte FACEIT oynarken attı normal oyunda pek atmadı ya galiba ama pek girmiyorum tam bir şey söyleyemedim format zamanım mı geldi acaba ISO hazırlasam mı?

Dün işte FACEIT oynarken attı normal oyunda pek atmadı ya galiba ama pek girmiyorum tam bir şey söyleyemedim format zamanım mı geldi acaba ISO hazırlasam mı?

Normal oyunda birkaç rekabetçi maçta deneyin belki FACEIT anti cheat yapıyor olabilir.

Normal oyunda birkaç rekabetçi maçta deneyin belki FACEIT anti cheat yapıyor olabilir.

Hocam bir de ben büyük ihtimal format atacağım haftaya yapmam gereken bir ayar var mı Windows için hiçbir ayar yapmadan mı kullanayım driverları indirip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…