arda24142

Becerikli
  • i5-14400F.
  • 360 Cooler Master soğutucu.
  • Crucial P3 Plus 1 TB SSD.
  • 2x16 CL 30 6000 MHz Patriot Viper Venom RAM.
  • ASUS Prime Z790M Plus DDR 5
  • Gigabyte Windforce RTX 4070 Super 12 GB.
  • MSI MAG 750b PSU.
  • MSI MAG pano M100R pz ARGB.
Sizce değişmesi gereken bir parça var mı? 2K 180 Hz monitör var, sorun yok değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • i5-14400F.
  • 360 Cooler Master soğutucu.
  • Crucial P3 Plus 1 TB SSD.
  • 2x16 CL 30 6000 MHz Patriot Viper Venom RAM.
  • ASUS Prime Z790M Plus DDR 5
  • Gigabyte Windforce RTX 4070 Super 12 GB.
  • MSI MAG 750b PSU.
  • MSI MAG pano M100R pz ARGB.
Sizce değişmesi gereken bir parça var mı? 2K 180 Hz monitör var, sorun yok değil mi?
Genel olarak gayet iyi, değişmesi gereken parça yok.

Hocam bu PSU'ya güvenilir mi bir de kasa akvaryum olsa iyi olmaz mı zaten 360 var rahat soğutur diye düşünüyorum.

Hocam bir de Rampage PSU hakkında konuşmak istiyorum ben hiçbir sorun yaşamadım ama kalsa mı diye de bir sormuyor değilim kendime memnunum yani 750 watt var Rampage'nin.
Tabii ki güvenilir, A750BN'den çok daha iyi bir model. Kasa olarak şuna bakın o zaman:
Zam yemiş, fiyatı 3.500 civarı normalde. Beklemem diyorsanız:
İkisi de üzmez.

Hocam bir de Rampage PSU hakkında konuşmak istiyorum ben hiçbir sorun yaşamadım ama kalsa mı diye de bir sormuyor değilim kendime memnunum yani 750 watt var Rampage'nin.
Ben işimi sağlama alır değişirdim, çok önemli bir parça PSU.

Ya garantisi bitene kadar ya da eksiğim olmadığı için keyfi güvenli olsun diye değiştiririm hocam harçlıklarla ayarlıyorum Dark Guardian güzel gibi.

Ya garantisi bitene kadar ya da eksiğim olmadığı için keyfi güvenli olsun diye değiştiririm hocam harçlıklarla ayarlıyorum Dark Guardian güzel gibi.
Yani, size kalmış. Ben ekran kartı yakmıştım dandik PSU ile, o yüzden PSU konusunda her zaman işimi garantiye alırım.

Yani, size kalmış. Ben ekran kartı yakmıştım dandik PSU ile, o yüzden PSU konusunda her zaman işimi garantiye alırım.

Ya aslında 100 watt falan boşta kalıyor ya 750 Rampage o yüzden pek sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama 1 ay içinde değiştiririm büyük ihtimalle kasa ile birlikte teşekkürler hocam.

Ya aslında 100 watt falan boşta kalıyor ya 750 Rampage o yüzden pek sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama 1 ay içinde değiştiririm büyük ihtimalle kasa ile birlikte teşekkürler hocam.
100 Watt fazla değil, PSU'nun kapasitesinin çoğunluğunu kullanıyorsunuz, bir de öyle bir modelin.