KS KS A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 682 Çözümler 3 Beğeniler 227 30 Ocak 2026 #11 michaelscofield dedi: 100 watt fazla değil, PSU'nun kapasitesinin çoğunluğunu kullanıyorsunuz, bir de öyle bir modelin. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız marka sorun çıkartır mı yoksa MSI Corsair gibi markalar mı tercih etmeliyim kararsız kaldım o konuda.
michaelscofield dedi: 100 watt fazla değil, PSU'nun kapasitesinin çoğunluğunu kullanıyorsunuz, bir de öyle bir modelin. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız marka sorun çıkartır mı yoksa MSI Corsair gibi markalar mı tercih etmeliyim kararsız kaldım o konuda.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 30 Ocak 2026 #12 arda24142 dedi: Hocam attığınız marka sorun çıkartır mı yoksa MSI Corsair gibi markalar mı tercih etmeliyim kararsız kaldım o konuda. Genişletmek için tıkla... Çıkartmaz. Adamlar direkt PSU üreticisi, fiyatının en iyi PSU'su o model, içiniz rahat olsun.
arda24142 dedi: Hocam attığınız marka sorun çıkartır mı yoksa MSI Corsair gibi markalar mı tercih etmeliyim kararsız kaldım o konuda. Genişletmek için tıkla... Çıkartmaz. Adamlar direkt PSU üreticisi, fiyatının en iyi PSU'su o model, içiniz rahat olsun.
KS KS A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 682 Çözümler 3 Beğeniler 227 30 Ocak 2026 #13 michaelscofield dedi: Çıkartmaz. Adamlar direkt PSU üreticisi, fiyatının en iyi PSU'su o model, içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Attığınız Gold mu şimdi.
michaelscofield dedi: Çıkartmaz. Adamlar direkt PSU üreticisi, fiyatının en iyi PSU'su o model, içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Attığınız Gold mu şimdi.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 30 Ocak 2026 #14 arda24142 dedi: Attığınız Gold mu şimdi. Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat "Gold" olması, kalite göstergesi değil hiçbir PSU'da. Önemli olan iç bileşen, ki FS850 bu konuda sağlam bir model.
arda24142 dedi: Attığınız Gold mu şimdi. Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat "Gold" olması, kalite göstergesi değil hiçbir PSU'da. Önemli olan iç bileşen, ki FS850 bu konuda sağlam bir model.
KS KS A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 682 Çözümler 3 Beğeniler 227 30 Ocak 2026 #15 michaelscofield dedi: Evet. Fakat "Gold" olması, kalite göstergesi değil hiçbir PSU'da. Önemli olan iç bileşen, ki FS850 bu konuda sağlam bir model. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Dark Guardian ile alırım büyük ihtimalle.
michaelscofield dedi: Evet. Fakat "Gold" olması, kalite göstergesi değil hiçbir PSU'da. Önemli olan iç bileşen, ki FS850 bu konuda sağlam bir model. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Dark Guardian ile alırım büyük ihtimalle.