• Anakart: Colorful Battle-AX B760M-K V20 DDR5 7200 MHz - 3.000 TL 1,5 yıl garanti.
  • RAM: Apacer Panther RGB 32 GB DDR5 6000 MHz - 3.513 TL 1 yıl garanti.
  • CPU: i5 14400F: 3.750 TL. Sıfır kapalı kutu ilk testi yaptım.
  • Soğutucu: MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360mm sıvı soğutma - 2.850 TL.
Arkadaşlar lütfen neden AMD Ryzen 5 7500F almadın demeyin, bunu hediye topluyorum. Ön yargılardan ötürü toplamadım. Ayrıca test videolarında sonuçlar benzer ve fiyatları daha yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence parçaların fiyatları gayet mantıklı duruyor.
  • Anakart tarafında B760M serisi zaten işini görecektir, fiyat da fena değil.
  • RAM kısmı DDR5 olmasına rağmen 6000 MHz için uygun denebilir, özellikle Apacer’ın RGB serileri genelde daha pahalı oluyor.
  • İşlemciyi sıfır kapalı kutu bu fiyata bulman çok iyi olmuş, 14400F şu an fiyat/performans açısından gayet sağlam bir tercih.
  • Soğutucu biraz pahalı gibi gözüküyor ama MSI’ın 360mm sıvı soğutucusu uzun vadede kafanı rahat ettirir, özellikle sessizlik ve serinlik istiyorsan iyi yatırım.
Sonuç olarak parçaların fiyat/performans oranı dengeli, topladığın sistem uzun vadede de seni üzmez. Hediye için toplaman da ayrı güzel, bence gayet yerinde seçimler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence parçaların fiyatları gayet mantıklı duruyor.
  • Anakart tarafında B760M serisi zaten işini görecektir, fiyat da fena değil.
  • RAM kısmı DDR5 olmasına rağmen 6000 MHz için uygun denebilir, özellikle Apacer’ın RGB serileri genelde daha pahalı oluyor.
  • İşlemciyi sıfır kapalı kutu bu fiyata bulman çok iyi olmuş, 14400F şu an fiyat/performans açısından gayet sağlam bir tercih.
  • Soğutucu biraz pahalı gibi gözüküyor ama MSI’ın 360mm sıvı soğutucusu uzun vadede kafanı rahat ettirir, özellikle sessizlik ve serinlik istiyorsan iyi yatırım.
Sonuç olarak parçaların fiyat/performans oranı dengeli, topladığın sistem uzun vadede de seni üzmez. Hediye için toplaman da ayrı güzel, bence gayet yerinde seçimler.
Çok teşekkürler, konu dışına çıkmadan yorumlayan kişileri özledik.