O Zaman kalayım Windowsta.Elzem değil ise Windows veya Linux ile devam edin.
Hocam bilgisayar'ı zaten normal olarak kullanmıyorum ama denemekte istiyorum.Yine de denemek istiyorsaniz GPU ve CPU'nuz Ventura'ya kadar sorun yapmayacaktir. Ventura ve sonrasinda ise GPU icin OCLP root patch yapilmasi, CPU icin de CryptexFixup kexti lazim.
Tabii OCLP ve CryptexFixup kullandiginiz icin her OTA guncelleme geldiginde oldukca ugrasacaksiniz. Buna ek olarak Ventura ve sonrasini isteyen programlar pek muhtemelen AVX2 destegi isteyecekleri icin calismayabilirler.
Bunlara da ek olarak, Sandy Bridge vaktinde cikan her anakart UEFI destekli degildi. Sizinki de olmayabilir ve degilse, Hackintosh isi oldukca yas.
Destekli olmasi lazim.
O GPU'yu tanitmak ugrastiriyor. Ustte bunu belirtmemisim. Fake ID gibi seyler kullanmak lazim, sadece kext atmak da yeterli degil. R7 240'larin cogunda VGA portu da oluyor, eger sizde de varsa ve goruntu icin bunu kullaniyorsaniz bundan da kurtulmaniz gerek.Mojave kurmak istiyordum hocam ama benim ekran kartı için kext gerekiyormuş galiba.
Yardımınız için teşekkür ederim hocam.Destekli olmasi lazim.
O GPU'yu tanitmak ugrastiriyor. Ustte bunu belirtmemisim. Fake ID gibi seyler kullanmak lazim, sadece kext atmak da yeterli degil.
Ugrasirim derseniz dedigim gibi, kagit ustunde Ventura ve ustu bile mumkun ancak ortaya cikacak kurulum pek de harika olmayacagi icin vakit israfi.