i5 3470 & RX 550 donma ve takılma sorunu

O zaman Recep Bey'in dediği olaya dönüyor. GT 730 kartın sürücüyü kurunca donmalar yaşıyorsanız ekran kartında sorun vardır.

Hayır anlamadınız. RX 550'nin driverini kurduğumda da sorun aynı. GT 730 driver kurduğum zamanda sorun aynı.

İfadeler: 337
Hayır anlamadınız. RX 550'nin driverini kurduğumda da sorun aynı. GT 730 driver kurduğum zamanda sorun aynı.
PSU, anakart ve işlemci değiştirip denemediğin sürece anlaşılmaz.

PSU, anakart ve işlemci değiştirip denemediğin sürece anlaşılmaz.

Hocam aklıma geldi ben önceden RX 550'ye OC yapmıştım yapmadan önce sorun yoktu. Ama GT 730 da niye sorun var. Önceden GT 730 kullanirken sorun yoktu.

Hocam aklıma geldi ben önceden RX 550'ye OC yapmıştım yapmadan önce sorun yoktu. Ama GT 730 da niye sorun var. Önceden GT 730 kullanirken sorun yoktu.
GT 730 eski ekran kartı. OC yaptıktan sonra olduysa bileşenlerden birine zarar vermiş olmalısın.

Ekran kartı, PSU her neyse olabilir.

Hocam acaba GPU OC ayarlarini sıfırlayıp bir süre kullansam duzelebilir mi?

Ekran kartı, PSU her neyse olabilir.

Hocam o ilk OC yaptığım zaman Everest'in 350W PSU vardı ilk OC onda yapmıştım bende PSU'dan dolayı takılma var sandım ve Gamepower PSU aldım taktım değmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…