Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Termal macun ucundan baktığımda gözüküyor hatta macunu beceriksiz biri sürmüş gibi taşırmış macunu.
Açıkçası macunun kaliteli olduğunu da düşünmüyorum. 20TL'lik bir macun sürdüyse hiçbir işe yaramaz zaten. Eğer elinizde başka bir soğutucu varsa onu takmayı deneyin termal macunu da değiştirin bence.
Fan yerinden çıkmıyor bir türlü bakamıyorum ama dışarıdan baktığımda termal macun olduğu gözüküyor.Soğutucunun kalitesizliğinden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Ama bence termal macunu kontrol edin.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 17
Bu fandan bende de var, daha kendini soğutamıyor. Vasat bir model.Fan modeli: Snowman M800.
İşlemci stres testinde 100 derecelere kadar çıkıyor stres testini kapatmazsam daha da artar muhtemelen. Termal macun daha 1 aylık bu sorun neden oluyor olabilir?
Eki Görüntüle 128558
Hazır sistem bu ben sürmedim termal macunu.Ya macun sürerken yanlışlık oldu, ya soğutucuyu takamadiniz ya da macun ultra dandik.
Ne surdunuz macun?
Sürmeden önce sıcaklıklar nasıldı?
Sistem daha 1 aylık zaten fan yetersiz herhalde.
Exper2009
Çalışkan
O soğutucunun kendine hayrı yok ki, stoktan da kötü. Kasanızın da hava akışı etkileyebilir.
Dark Freezer X90 Işlemci Soğutucusu [Dkccx90] Fiyatları ve Özellikleri
Dark Freezer X90 Işlemci Soğutucusu [Dkccx90] en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bunu kullanıyorum Q8300'ile stres testinde 69 derecenin yukarısına çıkmıyor. (Macunum kaliteli değil)
- Makaleler
- 3
Siz sürmediyseniz 1 aylık olduğunu nereden biliyorsunuz?