Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Termal macun ucundan baktığımda gözüküyor hatta macunu beceriksiz biri sürmüş gibi taşırmış macunu.
Açıkçası macunun kaliteli olduğunu da düşünmüyorum. 20TL'lik bir macun sürdüyse hiçbir işe yaramaz zaten. Eğer elinizde başka bir soğutucu varsa onu takmayı deneyin termal macunu da değiştirin bence.
Hocam onu biliyorum zaten ben neden 100 derecelere kadar çıktığını merak ediyorum.İşlemciyi 13 yıl sizin için saklamaları çok mantıklı. Sorguladığım için özür dilerim.
![]()
Sistem zaten benim değil bir arkadaşımın onun sorunu bende buraya yazdım yani Izoly falan almadım
efebatiin
Yetkin
Hocam onu biliyorum zaten ben neden 100 derecelere kadar çıktığını merak ediyorum.
Termal macunu yenileyebilirsin hocam. Sistemi hazır almışsın belki gönderen kişi sürmemiştir. Ve fanı tam oturttuğunuza emin olun.
Termal macun ucundan baktığımda gözüküyor hatta macunu beceriksiz biri sürmüş gibi taşırmış macunu.Termal macunu yenileyebilirsin hocam. Sistemi hazır almışsın belki gönderen kişi sürmemiştir. Ve fanı tam oturttuğunuza emin olun.
efebatiin
Yetkin
Termal macun ucundan baktığımda gözüküyor hatta macunu beceriksiz biri sürmüş gibi taşırmış macunu.
Açıkçası macunun kaliteli olduğunu da düşünmüyorum. 20TL'lik bir macun sürdüyse hiçbir işe yaramaz zaten. Eğer elinizde başka bir soğutucu varsa onu takmayı deneyin termal macunu da değiştirin bence.