erdym
Üstün
PS4'e almak isterim ama PS4'tede çok pahalı.
1080p Low FSR 2.0 balanced.
Low ayarlarda zaten VRAM yeterli olduğunu belirttim. Ama Ragnarok da güç bakımından yetersiz kalır o kart.
Anladım Hocam. O zaman yeni PC alana kadar God of War 2018'den devam.Low ayarlarda zaten VRAM yeterli olduğunu belirttim. Ama Ragnarok da güç bakımından yetersiz kalır o kart.
Bence PS4'ten oynayın. Hem güzel grafikler hem sorun yaşamazsınız![]()
Hocam Digital Deluxe 1700 lira falan şuan.Arkadaş anladığım kadarıyla crack oynamayı planlıyor eğer böyle bir planı varsa zaten şu an Ragnarok PS Store da 2700 TL bu parayla kendi kartının üstüne ekleyip RTX 2060 veya GTX 1080 tarzı bir karta geçebilir.
Hocam RTX 3050 olur mu?Arkadaş anladığım kadarıyla crack oynamayı planlıyor eğer böyle bir planı varsa zaten şu an Ragnarok PS Store da 2700 TL bu parayla kendi kartının üstüne ekleyip RTX 2060 veya GTX 1080 tarzı bir karta geçebilir.
Hocam digital Deluxe 1700 lira falan şu an.
Hocam RTX 3050 olur mu?
Hocam digital Deluxe 1700 lira falan şu an.
Hocam RTX 3050 olur mu?
Evet sevgili kullanıcılar son dakika gelişmeleri ile karşınızdayım. Bir çılgınlık yapıp God of War: Ragnarok'u bu sistemde açtım. Açana kadar da anam ağladı. Şimdi ekran kaydına alıp buraya atacağım.
Videoyu atamadım. Alın Drive linki burada indirip bakabilirsiniz 3 dakika filan.
Sizce oynanır mı?