Cihaz
ASUS K555l
ASUS K555l laptopa sahibim.
Özellikleri:
  • 12 GB DDR3 RAM
  • i5 5200U işlemci
  • GT 940M 2 GB
  • 240GB SATA SSD
4-5 bin TL'ye bu laptopu satıp para ekleyip 9 bin TL'ye sıfır laptop almak mantıklı olur mu? Bu tarz bir laptop almayı düşünüyorum. Günlük kullanım ve arada LoL oynuyorum sadece. Bu laptop ihtiyaçlarımı karşılıyor ama bataryası 30-45 dakika arası gidiyor. Batarya almayı düşündüm ama çoğu kişi memnun olmuyor. Sizin fikirleriniz nedir?

@Cruslan
Oyun performansı benim için önemli değil. Arada LoL oynuyorum sadece. Batarya ve günlük kullanım performansı önemli. 4-5 saat civarı götürebilecek batarya alabilir miyim?

@Cruslan
Oyun performansı benim için önemli değil. Arada LoL oynuyorum sadece. Batarya ve günlük kullanım performansı önemli. 4-5 saat civarı götürebilecek batarya alabilir miyim?
O bilgisayara bulacağınız pil, sizi memnun etmez. Orijinal pil bulamazsın zaten. Eski bilgisayar.

@Cruslan
Memnun etmeyeceğini tahmin ettiğim için yeni laptop almak istiyorum. Masaüstü bilgisayarım var. Laptopu günlük işler için kullanıyorum. Şarj yüzünden laptopla evin içinde bile rahat gezemiyorum.
Laptopum ne kadar eder sizce? Satıp üstüne 4000-4500 TL ekleyebilirim.

@Cruslan
Memnun etmeyeceğini tahmin ettiğim için yeni laptop almak istiyorum. Masaüstü bilgisayarım var. Laptopu günlük işler için kullanıyorum. Şarj yüzünden laptopla evin içinde bile rahat gezemiyorum.
Laptopum ne kadar eder sizce? Satıp üstüne 4000-4500 TL ekleyebilirim.
4-5k eder, zorlarsanız 6 belki.