Fiyat
3.000 TL
Makaleler
1
Merhaba, zaman geçtikçe evde bir sürü PC parçası birikti. Bunları toplama olarak bir kasa içine koydum. Çalışmalarında sıkıntı yok. Sarı sitede ilan açtım RAM ve SSD'siz kasa olarak 3.300'e veriyorum. Sosyale özel 3.000 düz fiyat düşündüm. Parçalar bunlardır.

• i5-7400.
  • GT 730 2 GB. Soğutmasında sıkıntı vardı. Soğutma alimünyum bloku üzerinde 8cm kasa fanı yapıştırdım. Sıkıntısız soğutuyor.
  • G11CD-K anakart. H-110ı varyantı bildiğim kadarıyla. Vatandan hazır ASUS sistem almıştık. Onun içinden geldi.
  • Zalman 400LE PSU.
  • Mesh kasa.
İlginizi çekerse havale sonrası gönderim yapabilirim. İçinize sinmeme olursa pg açıp yollayabilirim. Fiyatta kafanıza takılan bir şeyler varsa yazın. Saygılar sevgiler.

Kolaylık olması açısından kasa olarak satma niyetindeyim fakat parça bazlı almak istiyorsanız mümkündür. Sadece anakart ve işlemciyi ayrı ayrı vermek istemem. İşlemci gidince anakart çok uzun süre elimde kalabilir. Elektronik atık olarak yok etmek istemiyorum kendisini.

Arkadaşlar sahibinden kampanyası varmış 14-16 Eylül arası. Pg tercih edecekseniz OKUL250 kodu ile indirim olabiliyormuş.

Son düzenleme:
Normalde kasa ve PSU olmadan fiyat ne olur diye yazacaktim da elinizde kalmamasi acisindan almak istiyorum. Kargo ucreti biraz fazla tutacak, son ne yapabilirsiniz? Takas varsa söyleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Birisiyle konuştuk hocam saat 16.00 civarlarında. Adamla sözleştik yarın almaya gelecek. Olmazsa ben size yazarım. Ona 2700 demiştim elden gelip kapımın önünden alacak kargo vs uğraştırmayacak diye. Satış gerçekleşmezse size de aynı fiyat olur. Uymuyorsa yine ayarlayabilirim. Üç beşin peşinde değilim. Maksat kasa evden çıksın. Takas olarak özellikle ihtiyacım olan bir şey aklıma gelmiyor. Sizin takas olarak sunabileceğiniz ve ihtiyacımın olduğunu bilmediğim bir ürün varsa kabul olabilir pekala.

Son düzenleme:
Birisiyle konuştuk hocam saat 16.00 civarlarında. Adamla sözleştik yarın almaya gelecek. Olmazsa ben size yazarım. Ona 2700 demiştim elden gelip kapımın önünden alacak kargo vs uğraştırmayacak diye. Satış gerçekleşmezse size de aynı fiyat olur. Uymuyorsa yine ayarlayabilirim. Üç beşin peşinde değilim. Maksat kasa evden çıksın. Takas olarak özellikle ihtiyacım olan bir şey aklıma gelmiyor. Sizin takas olarak sunabileceğiniz ve ihtiyacımın olduğunu bilmediğim bir ürün varsa kabul olabilir pekala.
Almazsa yazarsınız hocam. 2700 uygundur size de uyuyorsa.