i7-10700K & GTX 1660 Ti sisteme yükseltme tavsiyesi

Bütçe
30000

Bence sistem gayet iyi tek eksisi GPU ve RAM miktarı olabilir. Sadece RTX 3070'e geçip uzun süre idare edebilirsin. Veya elindeki parçaları çıkartıp dediğin gibi DDR5 geçebilirsin.

Elinde bütçesi var belli ki, yenileyebilir yine de. Satmasın.
Normalde satıp daha iyisini almak varken niye satmadan daha kötü sistem alsın. Satsa 40 bin TL'ye başkası için konuşuyorum sistem toplamak varken niye 30 bin TL ile sistem toplayıp eski işine yaramayacak bir sistemi elde tutsun?

Twinmoss alınmasını ben şahsen tavsiye etmiyorum garantisi bittiği gibi 3 adet M.2 SSD ömrünü tamamladı şunu da sorabilirsiniz 2 senede ne oldu? SSD direk güç almıyor farklı sistemde hatta ben kendi anakartımda bile denedim tık yok. RAM'lerde aynı şey olur mu bilmiyorum ama işi riske atmaya gerek yok.

İfadeler: 144
Sistemi sat ve yeni sistem al.

Evet an mantıklısı dediğiniz gibi olur hocam. Elindeki sistem ne kadar eder bilmem ama 10k desek 40k bütçeniz oluyor. 40k bütçede 7800XT sistemler var bir sürü. Şahsen bu sistemi yükseltmeyle uğraşmazdım.

Ekran kartı haricinde aşırı çok eski değil sistem. Ama yedek olarak kalabilir parçaları. Bozulursa ne olacak ne kullanacak?

Bence sistem gayet iyi tek eksisi GPU ve RAM miktarı olabilir. Sadece RTX 3070'e geçip uzun süre idare edebilirsin. Veya elindeki parçaları çıkartıp dediğin gibi DDR5 geçebilirsin.
O RAM kitinin çipini biliyorum, 5600MHz zorlanabiliyor rahatlıkla zaten aldığım gibi 5200MHz kesinlikle kullanmayacağım buna güveniyorum.
Ozamanda gecikme değerleri fazla artacaktır CL40 bir ram zaten hali hazırda gidip bunu CL46 veya CL48 yapmak gene performansı düşürür.

Ekran kartı haricinde çok eski değil sistem. Ama yedek olarak kalabilir parçaları. Bozulursa ne olacak ne kullanacak?
10700K'nın neyi eski değil yapma gözünü seveyim. 6 nesil işlemci çıktı o işlemcinin üstüne.

İşlemci konusunda şu anda o kadar problem yaşamıyorum zaten tüm çekirdeklerle birlikte maksimum yapabileceğim OC'yi yaptım, tek sorun RAM ve ekran kartı kısmında. Bu yüzden ilk başta ekran kartı alıp sonrasında 3 parçayı fiyat dahilinde satıp 9700X bazlı DDR5 bir sistem toplamak mantıklı geliyor.

Elimdeki kasayı seviyorum, Power benim için gayet yeterli. Onun dışında depolomalarımı da kullanacağım neden hepsini daha düşük bir fiyattan topluca vereyim ki, zarar ederim.

O Zaman'da gecikme değerleri fazla artacaktır CL40 bir RAM zaten halihazırda gidip bunu CL46 veya CL48 yapmak gene performansı düşürür.

CL40 sabitleyerek 5600MHz yapılabiliyor. Bir arkadaşım yapabildi mevcut çip yiyor.

Anakart işlemci için bana yazabilir misin satmayı düşünürsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…