yusufumm07 61

Üstün
Ekran görüntüsü 2026-07-26 144618.webp

Başta 63-68 arası geziyor ama fan sesi hiç susmuyor Bu değerler doğru mu yalnış mı ölçüyor? Bakımdan önce böyle değildi boşta ve video izlerken sessizdi.

• MSI VECTOR 16 HX A13VHG-495TR
  • Intel Core i7-13700HX 16GB DDR5
  • 1TB SSD RTX4080 12GB 175W
  • 16 inç Full HD+ 144Hz W11

Son düzenleme:
@yusufumm07, 16W ile 70 derece olması normal bir şey değil. Macun sürüldüyse Pump-out olmuş gibi duruyor. Faz değişenli bir ürüne geçilmesinde fayda var. Böyle güçlü mobil işlemcilere termal macun yetmiyor. Zaten cihaz soğutamadığı için de Mhz kısmaya başlamış. Bakım yapana kadar boşta kullanıyorken manuel şekilde FAN RPM değerlerini düşürün, normal kullanıma döndüğünüzde arttırırsınız.

@yusufumm07, 16W ile 70 derece olması normal bir şey değil. Macun sürüldüyse Pump-out olmuş gibi duruyor. Faz değişenli bir ürüne geçilmesinde fayda var. Böyle güçlü mobil işlemcilere termal macun yetmiyor. Zaten cihaz soğutamadığı için de Mhz kısmaya başlamış. Bakım yapana kadar boşta kullanıyorken manuel şekilde FAN RPM değerlerini düşürün, normal kullanıma döndüğünüzde arttırırsınız.
Daha çok ısınmaz mı? Zaten bakıma verdim yaktı usta makineyi bir daha bırakmaya çekiniyorum 15 000 verdim tamirine hocam.

@yusufumm07, Ben geçici bir çözüm için söylemiştim. Madem yapmak istemiyorsunuz, bakımlarını bir an önce yapmaya bakın. 15.000TL neye verdiniz, merak ettim.

Bunu alın, cihaza uygulatın, farkını hissedeceksiniz.
Hocam yaz geldi diye haziran ayında bakıma verdim ilk defa kocaeli'de bir ustaya macun değiştir temizle ver dedim Ustanın elinde yandı Ankara'ya yollacağım falan kuzey güney köprüsü yanmış işlemcinin altına su dolmuş Usta hatası olmasına rağmen benden çıktı ücret hocam. Almasına alırımda hiç bakım yapmadım ki laptoba .