Bütçe
5000

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Oynamak istediğim oyunlar:
  • Fortnite
  • CS2
  • Valorant
  • Forza Horizon
  • BeamNG
  • Internet Cafe Simulator 2
  • Euro Truck Simulator 2
  • Call of Duty
  • PUBG
  • Minecraft
Bu oyunları düşük orta ve yüksek ayarlarda nasıl çalıştırır? Şu anki HD 6570 ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten zamanında da oyun için değil iş için tasarlanmış ama yeni bilgisayar toplamaya da bütçem yetmiyor. 2. el bir GTX 1650, i7 2600'ün yanına iyi gider diye düşünüyorum.

Turbox B75 (H61) anakart bu ekran kartını destekler mi? bir tane video buldum FPS testi için ama, bu videoda sadece düşük grafik denemelerini koymuşlar. Aslında grafik gücü işlemciye değil, ekran kartına bağlıdır yani saçma geldi bana. Bilen var mı daha iyi bir video veya kullanan var mı?

Bahsi geçen video:

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 değil de RX 570/580 baksan iyi olur. Ama rekabetçi oyunları oynayacaksanız işlemciniz güçlü olması lazım, ekran kartı değişince FPS artmayacak diye anlama gelmez tabii.

Xeon E3-1220 V2 (i5 3470~) ile RX570 kullanmış birisi olarak söyleyebileceğim şu ki, değer. Online veya yüksek işlemci gücüne ihtiyaç duyan oyunlardan çok bir performans bekleme, işlemcin seni çok zorlayacak o konuda ama hikayeli oyunlarda tatmin eder. Güç kaynağın yetiyorsa ve temiz bulabiliyorsan yukarıdaki arkadaşın dediği gibi RX570 veya RX580 daha mantıklı ama riskli tercihler, herkese tavsiye etmem. GTX1650 de işini fazlasıyla görür.

Oynamak istediğim oyunlar:
  • Fortnite
  • CS2
  • Valorant
  • Forza Horizon.
  • BeamNG
  • İnternet kafe Simulator 2
  • Euro Truck Simulator 2
  • Call of Duty.
  • PUBG
  • Minecraft
Bu oyunları düşük orta ve yüksek ayarlarda nasıl çalıştırır? Şu anki HD 6570 ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten zamanında da oyun için değil iş için tasarlanmış ama yeni bilgisayar toplamaya da bütçem yetmiyor. 2. el bir GTX 1650, i7 2600'ün yanına iyi gider diye düşünüyorum.

Turbox B75 (H61) anakart bu ekran kartını destekler mi? Bir tane video buldum FPS testi için ama, bu videoda sadece düşük grafik denemelerini koymuşlar. Aslında grafik gücü işlemciye değil, ekran kartına bağlıdır yani saçma geldi bana. Bilen var mı daha iyi bir video veya kullanan var mı?

Bahsi geçen video:

1650 alınabilir ama sakın sıfır alma, 2.el uyguna bulabilirsin. AMD'nin RX 500 kartlarınada bulaşma.

Keşke i7 2600K olsaydı 3.4GHz'den çok az voltaj ihtiyacı ile 4.8GHz hatta 5+ GHz kadar arttırılabiliyor kule fanla. Single Core de çok artış oluyor GTX 1080 çok yakışırdı yanına, ama bu halde tavsiyem oldukça ucuza RX 570/580 veya GTX 1060 gibi kart bulup kullanman.