Intel Core i7 2670QM işlemciye sahibim. İnternette Turbo Boost ile 3.10 GHz desteklendiği yazıyor ama güç seçeneklerinde yüksek performans seçili olmasına rağmen en fazla 2.20 GHz hızlarında çalışıyor. Bir sürücü falan mı yüklemem gerekiyor?
Detaylar
Kim cevapladı?ThrottleStop üzerinden kontrol eder misiniz? Tik varsa tiki kaldırıp deneyin.
www.techpowerup.com
ThrottleStop 9.7.3 Download
ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto
ThrottleStop üzerinden kontrol eder misiniz? Tik varsa tiki kaldırıp deneyin.
![]()
ThrottleStop 9.7.3 Download
ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many laptowww.techpowerup.com
Eki Görüntüle 100531
Tiki kaldırdım yeniden başlattım yine değişen bir şey olmadı.
Yeniden başlatmayacaksın, yeniden başlattığın zaman ayar uygulamayı açana kadar çalışmaz. Ayrıca sol alttan kaydetmen gerekiyor.Tiki kaldırdım, yeniden başlattım ve yine değişen bir şey olmadı.
Yeniden başlatmayacaksın, yeniden başlattığın zaman ayar uygulamayı açana kadar çalışmaz. Ayrıca sol alttan kaydetmen gerekiyor.
Valla değişen bir durum olmuyor yine.
ilkeryuksel
Uzman
Anakart modeliniz nedir hocam? BIOS ekranınızda varsa "Intel Turbo Boost Technology" ve "Enhanced Intel SpeedStep Technology" seçenekleri aktif mi? Güç Seçenekleri içinde yüksek performans ayarlarında İşlemci güç yönetimi kategorisinde %100 olduğundan emin olun.Intel Core i7 2670QM işlemciye sahibim. İnternette Turbo Boost ile 3.10 GHz desteklendiği yazıyor ama güç seçeneklerinde yüksek performans seçili olmasına rağmen en fazla 2.20 GHz hızlarında çalışıyor. Bir sürücü falan mı yüklemem gerekiyor?
Anakart modeliniz nedir hocam? BIOS ekranınızda varsa "Intel Turbo Boost Technology" ve "Enhanced Intel SpeedStep Technology" seçenekleri aktif mi? Güç Seçenekleri içinde yüksek performans ayarlarında İşlemci güç yönetimi kategorisinde %100 olduğundan emin olun.
Anakartımı bilmiyorum laptop kullanıyorum.
Koneko Toujou
Üstün
Intel Core i7 2670QM işlemciye sahibim. İnternette Turbo Boost ile 3.10 GHz desteklendiği yazıyor ama güç seçeneklerinde yüksek performans seçili olmasına rağmen en fazla 2.20 GHz hızlarında çalışıyor. Bir sürücü falan mı yüklemem gerekiyor?
Boşta ve yükte sıcaklıklar ne durumda? İşlemci halihazırda sıcak çalışıyorsa Turbo boosta çıkmaması normal.
İşlemcin 2.20'den yukarı hiç çıkıyor mu? 2.50 civarlarına mesela?
İşlemcin 2.20'den yukarı hiç çıkıyor mu? 2.50 civarlarına mesela?
En fazla 2.20 GHz oluyor. Oda temel frekansı zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-