Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Kaça alacaksın?
7-8 bin civarına alacaksan iyi sayılır, günümüzdeki oyunları orta ayarlarda yer yer FSR kullanarak oynarsın.
7-8 bin civarına alacaksan iyi sayılır, günümüzdeki oyunları orta ayarlarda yer yer FSR kullanarak oynarsın.
Kaça alacaksın?
Eyvallah dostum 6 bine alacağım tam belli değil 5'e düşebilir FurMark testi yapılmış güzel bence?
Eski kasadan da kalan 250 GB takacam etti 500 GB Ssd ve 750 hddKaça alacaksın?
- Makaleler
- 17
Eyvallah dostum 6 bine alacağım tam belli değil 5'e düşebilir FurMark testi yapılmış güzel bence?
Eski kasadan da kalan 250 GB takacağım etti 500 GB SSD ve 750 HDD
RX 580 8 GB versiyon mu 4 GB mı?
8 GB ise çok daha iyi, 5-6 bin gayet iyi fiyatlar. FurMark testi sonuçlarını atabilir misin?
Hocam 8 gb model ama marka yazmamış siz bulabilir misiniz umarım kaliteli bir markadır ön blokta yazmıyor PowerColor gibi duruyorRX 580 8 GB versiyon mu 4 GB mı?
8 GB ise çok daha iyi, 5-6 bin gayet iyi fiyatlar. FurMark testi sonuçlarını atabilir misin?
Dosya Ekleri
1080p 30FPS oyunculuk için yeterlidir. RX580 8 GB > GTX1060 6 GB > RX580 4 GB > GTX1060 3GB (bu iki kart için)
CS2 LoL gibi oyunları ise 60+ rahat oynatır. Tek sıkıntı disk bence hepsini satıp 1 tane 1TB almanızı öneririm.
Eski kasamdan 250 GB SSD var bu kasaya aktaracağım 500 GB SSD ediyor
Bu RX580 kasada 500 GB HDD daha bulunuyor yanına 250 GB HDD koyacağım 750 GB edecek yeter mi sizce
SSD'yi takarım da hard disk için kablo kalır mı?
Bir de benim monitör FreeSync özelliği var bu kart destekler mi?
Üstün motor standart motor seçeneği vardı.
Bu kasayı alırsak hangi seçeneği kullanmamız lazım?
Eski kasamda Xeon E3 1230 770 vardı.
teşekkürler hocam eski kasam boşa çıkacak sanırım içinden her hangi bir parça almam gerek olur mu hdd ile ssd alacağımFiyatı fena değil alınır. İşini de görecektir. 6 üstü verme sakın.
Anakart bozulmuştu yaptırmak yerine bu kasayı tercih ettim
Ekran kartının markasını iyimi acaba
Sizce nasıl madencilik yapılmışmıdır? Uzun kullanımda oyunda kötüler mi bizi?
%99 kart PowerColor ytden baktım furmark testine göre mining yapılması anlaşılıyor mu ve ya kart sahte bios yazıldığını nasıl anlarız
Son düzenleme:
- Makaleler
- 43
Yani, dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatır.