Altair

Yetkin
Sistemde RTX 5060 ve i7 6700 var. İşlemci %100'de çalışıyor fakat ekran kartı %13 gibi komik rakamlarda çalışıyor. Fortnite'ta eski kartım olan GTX 960'tan daha düşük FPS alıyorum. Ayrıca takılma ve donmalar da oluyor, ne yapmalıyım? Diğer oyunlarda test edip konuyu güncelleyeceğim.

1764684908219.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde RTX 5060 ve i7 6700 var. İşlemci %100'de çalışıyor fakat ekran kartı %13 gibi komik rakamlarda çalışıyor. Fortnite'ta eski kartım olan GTX 960'tan daha düşük FPS alıyorum. Ayrıca takılma ve donmalar da oluyor, ne yapmalıyım? Diğer oyunlarda test edip konuyu güncelleyeceğim.

Eki Görüntüle 207203

Grafik ayarlarını yükselt. Yük ekran kartına binsin.

Eki Görüntüle 207203

6700 çok eski bir işlemci zayıf "darboğaz" kelimesini sevmem ve abartılıyor ancak harbiden bu sefer ağır darboğaz var.

Darboğaz var biliyorum da darbogazın eskisine göre FPS'i düşürdüğünü ilk kez gördüm.

6700 çok eski bir işlemci zayıf "darboğaz" kelimesini sevmem ve abartılıyor ancak harbiden bu sefer ağır darboğaz var.

Hocam darbogaz olunca işlemcinin elverdiği kadar FPS veriyor diye biliyorum yani bildiğim kadarıyla benim GTX 960'a göre daha yüksek FPS almam lazım yanlışım mı var?

Darboğaz var biliyorumda darbogazın eskisine göre FPS'i düşürdüğünü ilk kez gördüm.

Hocam darbogaz olunca işlemcinin elverdiği kadar FPS veriyor diye biliyorum yani bildiğim kadarıyla benim GTX 960'a göre daha yüksek FPS almam lazım yanlışımmı var.

Tamam da 5060'ın gücü 960 gibi oluyor değişen bir şey yok hocam.