Xbox 360E
Üstün
@LH44 @SunseTTime @Ayhan Dönmez hocam yardımcı olurlar. Bu da sorunuz darboğaz dışında başka bir şey değil gibi.
@LH44 @SunseTTime @Ayhan Dönmez hocam yardımcı olurlar. Bu da sorunuz darboğaz dışında başka bir şey değil gibi.
Konuyu öğlen de görmüştüm ancak mesaj kirliliği olmasın diye yazmadım, bence de sorun darboğaz kaynaklı gibi. i7 6700, gerçekten yetersiz bir işlemci RTX 5060 için. En yakın zamanda en azından R5 5600 tarzı bir işlemciye geçersen sorununun çözüleceğini düşünüyorum.@FehmiDogru.js hocam bakabilir misiniz müsait olunca.
Konuyu öğlen de görmüştüm ancak mesaj kirliliği olmasın diye yazmadım, bence de sorun darboğaz kaynaklı gibi. i7 6700, gerçekten yetersiz bir işlemci RTX 5060 için. En yakın zamanda en azından R5 5600 tarzı bir işlemciye geçersen sorununun çözüleceğini düşünüyorum.
Bütçeye göre değişir ancak elinde DDR4 RAM'ler varsa 2. el temizinden bi' R5 5600 + B450/B550 anakart çekersin. DDR5 topla derdim normalde ama RAM'ler ateş pahası olmuş, elinde varsa direkt ondan devam et kesinlikle.DDR4 RAM'ler var anakart ve işlemci alıp yükseltme yapmayı planlıyorum sizce ne almalıyım?
Bütçeye göre değişir ancak elinde DDR4 RAM'ler varsa 2. el temizinden bi' R5 5600 + B450/B550 anakart çekersin. DDR5 topla derdim normalde ama RAM'ler ateş pahası olmuş, elinde varsa direkt ondan devam et kesinlikle.
Tamamen değil. Hâlâ darboğaz olacak.