Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0192617362

Uzman
GTA oynarken işlemcimin 1.8 GHz'de takılı kaldığını gördüm. Nihai performans moduna aldım masaüstünde GHz yüksek iken GTA 5'i açınca kendisini 1.8 GHz'e kısıtlıyor neden olabilir normalde 4.4 GHz'e kadar çıkması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl sabitliyoruz söyler misiniz bilmiyorum kusura bakmayın.
Quick CPU indirerek, orada GHz ayarları var. Oradan 2.5GHz, 2.7GHz olarak ilerleyin. Isıya göre devam edin. Ayrıca hemen altında voltaj ayarları var -0,75 yapmanız ısıyı biraz da olsa azaltacaktır. Ayrıca denetim masasında işlemci güç durumunu %100 olarak ayarladınız mı? Veyahut öyle mi ayarlıydı?

Quick CPU indirerek, orada GHz ayarları var. Oradan 2.5GHz, 2.7GHz olarak ilerleyin. Isıya göre devam edin. Ayrıca hemen altında voltaj ayarları var -0, 75 yapmanız ısıyı biraz da olsa azaltacaktır. Ayrıca denetim masasında işlemci güç durumunu %100 olarak ayarladınız mı? Veyahut öyle mi ayarlıydı?

Nihai performans modunu açtığım için öyle ayarlandı ve bu uygulamayı kullanmak için rehber gibi bir şey var mı anlamadım hiç.

Nihai performans modunu açtığım için öyle ayarlandı ve bu uygulamayı kullanmak için rehber gibi bir şey var mı anlamadım hiç.
Youtube'da bolca var. Ayriyeten şunu belirteyim o ayarı dengeliye çekin. PC'yi ısıtmaktan başka bir özelliği yok. Size 1 FPS bile kazandırmaz. Quick CPU'ya geçecek olursak, yukarıda ingiliz anahtarı gibi bir simge var o panelden giriyorsunuz. (Bilgisayar yanımda değil hatırladıklarıma göre söylüyorum.)

YouTube'da bolca var. Ayrıyeten şunu belirteyim o ayarı dengeliye çekin. PC'yi ısıtmaktan başka bir özelliği yok. Size 1 FPS bile kazandırmaz. Quick CPU'ya geçecek olursak, yukarıda İngiliz anahtarı gibi bir simge var o panelden giriyorsunuz. (bilgisayar yanımda değil hatırladıklarıma göre söylüyorum.)

Dengeliye çekip işlemci güç tüketimini 100e alayım mı peki.

1731450830352.webp

1731450848668.webp