Evil

Başarılı
Merhaba,

PUBG Mobile’ı emülatörde oynarken ani FPS düşüşleri (drop) yaşıyorum. Bu durum yaklaşık 2-3 haftadır devam ediyor. Araştırma yaptım ve birçok yöntem denedim ama sorun düzelmedi.

Oyunu 3 kere yeniden kurdum, ardından sistemi 2 defa formatladım ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.

Sistem Bilgilerim:
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 Bit
  • İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900KF (24 çekirdek), 3.20 GHz
  • Anakart: MSI MAG B660M MORTAR DDR4 (MS-7D42)
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070
  • Bellek (RAM): 64 GB
  • SSD 1: Kingston SNV2S1000G
  • SSD 2: Samsung 980 PRO 1TB

Sanallaştırma açık mı? Emülatör ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi? Farklı oyunlarda, programlarda bu sorunu yaşıyor musun? Soğutucun nedir? İşlemci kaç W çekiyor?

Sanallaştırma açık mı? Emülatör ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi? Farklı oyunlarda, programlarda bu sorunu yaşıyor musun? Soğutucun nedir? İşlemci kaç W çekiyor?
Sanallaştırmam açık Emülatör ayarlarımda bir problem yok Farklı oyunlarda ve programlarda bu sorunu yaşamıyorum soğutucumu bilmiyorum İşlemcimin kaç ve çektiğini bilmiyorum

Hangi emülatörü kullanıyorsun?
Gameloop Kullaniyorum

Sanallaştırmam açık Emülatör ayarlarımda bir problem yok Farklı oyunlarda ve programlarda bu sorunu yaşamıyorum soğutucumu bilmiyorum İşlemcimin kaç ve çektiğini bilmiyorum

Gameloop Kullaniyorum
BlueStacks deneyebilir misin? Yükledikten sonra da şu ayarı yap:

BlueStacks deneyebilir misin? Yükledikten sonra da şu ayarı yap:

BlueStacks hangi sürümünü indirmem gerekiyor​

Yükledim PUBG Mobile'i indirdim harıtalar vs iniyor dün yüklüydü aslında oyunu yüklemiştim ama tuş ayarlarını yapamadım çok karışık örnek veriyorum fareyi sag ve sola çevirdiginde sankı böyle donarak dönüyordu onu çözemedim bende kaldırmıştım şimdi gine yükledim.
@Quezzy

sorunum hala çözülmüş degildir

Son düzenleme: