PUBG Mobile’ı emülatörde oynarken ani FPS düşüşleri (drop) yaşıyorum. Bu durum yaklaşık 2-3 haftadır devam ediyor. Araştırma yaptım ve birçok yöntem denedim ama sorun düzelmedi.
Oyunu 3 kere yeniden kurdum, ardından sistemi 2 defa formatladım ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
Sistem Bilgilerim:
İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 Bit
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900KF (24 çekirdek), 3.20 GHz
Sanallaştırma açık mı? Emülatör ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi? Farklı oyunlarda, programlarda bu sorunu yaşıyor musun? Soğutucun nedir? İşlemci kaç W çekiyor?
Sanallaştırma açık mı? Emülatör ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi? Farklı oyunlarda, programlarda bu sorunu yaşıyor musun? Soğutucun nedir? İşlemci kaç W çekiyor?
Sanallaştırmam açık Emülatör ayarlarımda bir problem yok Farklı oyunlarda ve programlarda bu sorunu yaşamıyorum soğutucumu bilmiyorum İşlemcimin kaç ve çektiğini bilmiyorum
Sanallaştırmam açık Emülatör ayarlarımda bir problem yok Farklı oyunlarda ve programlarda bu sorunu yaşamıyorum soğutucumu bilmiyorum İşlemcimin kaç ve çektiğini bilmiyorum
Bu ayarı yaptığınızda ciddi FPS artışları oluyor. Bilmeyenler için kesinlikle öneririm. Sağ üstteki üç çizgiden ayarlara girerek yapabilirsiniz. Yüksek kare hızını etkinleştirin seçeneğini açtıktan sonra saniyelik görüntü sayısını 240'a çekin. Bellek ayırmayı yüksek (8 GB), CPU tahsisini yüksek (4 Çekirdek) yapın. Performans modunu da yüksek performansa alın.
Bu ayarı yaptığınızda ciddi FPS artışları oluyor. Bilmeyenler için kesinlikle öneririm. Sağ üstteki üç çizgiden ayarlara girerek yapabilirsiniz. Yüksek kare hızını etkinleştirin seçeneğini açtıktan sonra saniyelik görüntü sayısını 240'a çekin. Bellek ayırmayı yüksek (8 GB), CPU tahsisini yüksek (4 Çekirdek) yapın. Performans modunu da yüksek performansa alın.
PC'niz için yepyeni BlueStacks 5, dünya çapında 500 milyondan fazla oyuncu ve 2 milyondan fazla Android uygulama kitaplığıyla hız ve performansın güç merkezidir.
Yükledim PUBG Mobile'i indirdim harıtalar vs iniyor dün yüklüydü aslında oyunu yüklemiştim ama tuş ayarlarını yapamadım çok karışık örnek veriyorum fareyi sag ve sola çevirdiginde sankı böyle donarak dönüyordu onu çözemedim bende kaldırmıştım şimdi gine yükledim. @Quezzy