Herdeja

Uzman
Merhaba,

Sistemime sleeved kablo almak istiyorum beyaz renk fakat hangi marka veya hangisini almam gerekiyor, onu düşünüyorum.

RTX 4090 & i9-13900K sistemim var, ona göre kabloların ısınması veya o tarz durumların yaşanmaması için kablo bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Sistemime sleeved kablo almak istiyorum beyaz renk fakat hangi marka veya hangisini almam gerekiyor, onu düşünüyorum.

RTX 4090 & i9-13900K sistemim var, ona göre kabloların ısınması veya o tarz durumların yaşanmaması için kablo bakıyorum.
Bütçeniz nedir?

2.5 civarına kadar çıkma imkanım var fakat çok kaliteli bir şey varsa ona göre ileriki zaman için bekleyebilirim.
GPU, anakart ve CPU için mi bütçe?
Daha doğrusu hangileri için?
Ayrıca ekran kartınızın tam modeli nedir?

Sadece biri içinse Lian Li strimer wireless modellere bakılabilir. Fiyatları biraz tuzlu açıkçası.

Sadece biri içinse Lian Li strimer Wireless modellere bakılabilir. Fiyatları biraz tuzlu açıkçası.

Açıkçası öyle ışılklı falan bakmıyorum hedefim beyaz örgülğ kablolarfan bakmak asia horse un 24 pin kablosu var bende mesela ışıklı olması hoşuma gitmiyor ondan dolayı ışıksız versiyonlara bakıyorum.

Sadece biri içinse Lian Li strimer Wireless modellere bakılabilir. Fiyatları biraz tuzlu açıkçası.

MSI RTX 4090 Gaming X Trio hem anakart işlemci ve kaliteli bir şey bulabilirsek ekran kartı için de olabilir.

Açıkçası öyle ışılklı falan bakmıyorum hedefim beyaz örgülğ kablolarfan bakmak asia horse un 24 pin kablosu var bende mesela ışıklı olması hoşuma gitmiyor ondan dolayı ışıksız versiyonlara bakıyorum.

MSI RTX 4090 Gaming X Trio hem anakart işlemci ve kaliteli bir şey bulabilirsek ekran kartı için de olabilir.

Türkiye pazarında Lian Li ve Thermaltake harici pek bir model yok.
Ekran kartınız 12VHPWR (12V-2x6) , Türkiye'de Lian Li harici bu soketli kablo göremedim.

2. ele bakabilirsiniz ekstra.

Galiba kabloların 16agw gibi olması gereken bir özelliği var mış 12VHPWR muhtemelen orijinal kullanılması gerekiyor çok kaliteli olma durumlarında değiştirilebilir.

MSI'ın orijinal PSU'larında gelen kablosu bile yanıyor tonla vaka var :D Bu yüzden ben olsam belli başlı markalar dışında güvenmezdim.

MSI'ın orijinal PSU'larında gelen kablosu bile yanıyor tonla vaka var :D bu yüzden ben olsam belli başlı markalar dışında güvenmezdim.

Evet tabii ki öyle yapılması gerekiyor. Güzel görünüm elde etmeye çalışıyorum en kötü ihtimal ekran kartı dışında tüm kabloları düzelmeye çalışacağım.