Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hesabina kayitli banka karti var mi?
Var.
Ürünü satin aldigin kart hala aktif mi? Ayrica hesaba yatirilmiyorsa bir kontrol et acaba hediye ceki olarak mi tanimlanmis size?
Ürünü satin aldığın kart hala aktif mi? Ayrica hesaba yatirilmiyorsa bir kontrol et acaba hediye ceki olarak mi tanimlanmis size?
Hayır tanımlanmadı kart aktif.
Müsteri hizmetleri ne diyor bu duruma? Sanırım sizin ürün servise gonderilmis incelenmek icin. Incelenme tamamlandiktan sonra odemesi yapilcak. Yani halihazirda para iadesi yapilmamis endiselenecek bir durum yok.
Müsteri hizmetleri ne diyor bu duruma? Sanırım sizin ürün servise gonderilmis incelenmek icin. Incelenme tamamlandiktan sonra odemesi yapılacak. Yani halihazirda para iadesi yapilmamis endiselenecek bir durum yok.
Hocam urunu 1 kere takmadım zaten ekran kartıydı teslim edildi işaretlendikten 10 gun sonra teslim edildi kargom kayıptı kargo bulununca iade ettim.
Amazon ne diyor peki? Konusmadin mi?Hocam urunu 1 kere takmadım zaten ekran kartıydı teslim edildi işaretlendikten 10 gun sonra teslim edildi kargom kayıptı kargo bulununca iade ettim.
Konuda yazıyor zaten ilgili birime aktardık sonrasında gelişme olmadı beklıyorum hala.
Yeni konular
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-