Sinerji Bilgisayar İade konusunda nasıldır?

Bütçe
18.000 TL

D4C

Uzman
Sinerji'den RX 9060 XT almayı düşünüyorum. Daha önce Vatan'dan ve Hepsiburada'dan aldım. Benim bahtsızlığıma 2 kart da sorunlu geldi ama 2 firma da sorun çıkarmadan iademi yaptılar.

Sinerji tarafında daha önceden YouTube'da iadesi alınmayan ya da muadil ürünle değişim yapılmadığını iddia eden bir sürü kişi gördüm. Kendilerini düzelttiler mi yoksa hala devam ediyor mu bu durum? Hala devam ediyorsa 400 TL daha verip Amazon'dan alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim arkadaşımın aldığı monitör çizik gelmişti, müşteri hizmetlerini aradığında bizlik bir sorun yok kargo firmasının sorunu deyip geçiştirmişlerdi. Bence 400TL daha verin iade konusunda sıkıntı yaşamayın VIP destek gibi düşünün bu 400TL'yi.

Zamanında az konu açılmadı. Adı iade, gerçekte değişim bile yapmıyorlar.

İfadeler: D4C
5070 Ti aldım, cw vardı mail attım. Bana yerleri yakın olduğu için gittim, güzelce izah ettim ve birebir değişimimi yaptırdım. Orada da yeni kartı denedim. Bence bu sorun yaşayan insanların birazcık cins cins konuşmasından kaynaklanıyor. E ticaret yapan biri olarak, o kadar değişik adamlarla muhatap oluyoruz ki, firmaları anlayabiliyorum.

İtopya, Gaming.Gen.TR, Sinerji

Bunlardan uzuk durulmasi gerek.

Çok merak ediyorum acaba adamların ayağına kadar gitmeseydin, başka şehirde olsaydın tutumları ne olurdu ? E-ticaret yapan biri olarak dediğin doğru, türlü türlü, cins cins alıcı var. Birde türlü türlü, cins cins namussuz satıcılar da var. Onları unutmamak gerek
Konu sahibi için: 400₺ tavuk döner parası. Git Amazon'dan al kardeşim. Akşam akşam vücudunun stres katsayısını arttırmaya gerek yok.

Aynı şehirdeolduğumu, isterseniz gelip deneyelim cümlesini adamlara ben kurdum. Ondan önce kargo yapmamı söylediler zaten, Total olarak 5 kez alışverişim oldu ve 2 kez problemli ürün geldi ikisinde de yardımcı oldular. İletişim kurmayı bilmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…