KS KS D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 968 Çözümler 2 Beğeniler 808 16 Aralık 2025 #11 Toby Fox dedi: Amazon'daki satıcı da Tipleme Gaming diye bir satıcı. Satıcı önemli. Amazon'un kendisi 19.109'a satıyor. Genişletmek için tıkla... Amazon satıcı farklı dahi olsa iade konusunda çok yardımcı oluyor sıkıntı olmaz herhalde. Tebilondan da alabilirim.
Toby Fox dedi: Amazon'daki satıcı da Tipleme Gaming diye bir satıcı. Satıcı önemli. Amazon'un kendisi 19.109'a satıyor. Genişletmek için tıkla... Amazon satıcı farklı dahi olsa iade konusunda çok yardımcı oluyor sıkıntı olmaz herhalde. Tebilondan da alabilirim.
Ata Tuğkan Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 314 Çözümler 2 Beğeniler 242 16 Aralık 2025 #12 Sinerji bir adama epey sorun çıkarmıştı diye hatırlıyorum. Sosyal medyada bir şekilde sesini duyurmayı başarıp, baskı sayesinde sorununu çözebilmişti.
Sinerji bir adama epey sorun çıkarmıştı diye hatırlıyorum. Sosyal medyada bir şekilde sesini duyurmayı başarıp, baskı sayesinde sorununu çözebilmişti.
KS KS D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 968 Çözümler 2 Beğeniler 808 16 Aralık 2025 #13 Ata Tuğkan dedi: Sinerji bir adama epey sorun çıkarmıştı diye hatırlıyorum. Sosyal medyada bir şekilde sesini duyurmayı başarıp, baskı sayesinde sorununu çözebilmişti. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, RX7900 GRE alan bir adama bir türlü aynı ürünün iadesini yapmamışlardı.
Ata Tuğkan dedi: Sinerji bir adama epey sorun çıkarmıştı diye hatırlıyorum. Sosyal medyada bir şekilde sesini duyurmayı başarıp, baskı sayesinde sorununu çözebilmişti. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, RX7900 GRE alan bir adama bir türlü aynı ürünün iadesini yapmamışlardı.