İkinci elden A9 Ultimate aldım, ürünü aldigim adam iade etmeyi denemiş Wraith kutu açıldığı için iade alamayız demiş. İnsanlar satamayinca neredeyse ürünün yarı fiyatına bile veriyorlar tamamen dolandırıcılık şaka gibi. Yasal olarak 14 gün cayma hakkı olduğunu zaten biliyoruz. Konu sahibide zaten Wraith'in iade politikasını sormuş hala kötü mü diye. Yanlış bilgi vermeyi çok seviyor ama moderatör arkadaşlar.İade edilir, THH onay verirse. Diğer türlü asla tek seferde iade almıyorlar. Normalde koşulsuz iade hakkı olmasına rağmen yok servise gidecek, yok kutusu açıldı gibi bahanelerle uğraştırıyorlar.
3 kere alışveriş yaptım ikisinde memnun kalamayınca sonuncuda pişman etmeden satarak elden çıkardım. Gittim Superlight 2 aldım. Fazla ödedim ama kafam rahat en azından, pişman değilim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bugüne kadar sorunsuz şekilde cayma hakkını kullanabilen birini görmedim Wraith'te. Bir umuttur diye daha ilk senesini doldurmadan bozulan klavyem için yazdım, haftalardır dönüş alamadım. Şimdide görmezden geliyorlar sanırım.İkinci elden A9 Ultimate aldım, ürünü aldigim adam iade etmeyi denemiş Wraith kutu açıldığı için iade alamayız demiş. Yasal olarak 14 gün cayma hakkı olduğunu zaten biliyoruz. Konu sahibide zaten Wraith'in iade politikasını sormuş hala kötü mü diye. Yanlış bilgi vermeyi çok seviyor ama moderatör arkadaşlar.
Göremezsin tabii, şu şekilde görürsün: Wraith ile yakınlığı olan kişiler anca öyle oluyor. Çok büyük şirketler fakat hala mail yoluyla destek veriyorlar; bir tane numara açamayacak kadar acizler.Bugüne kadar sorunsuz şekilde cayma hakkını kullanabilen birini görmedim Wraith'te. Bir umuttur diye daha ilk senesini doldurmadan bozulan klavyem için yazdım, haftalardır dönüş alamadım. Şimdide görmezden geliyorlar sanırım.
Skyline R34 58
Uzman
Risk almak istersen Wraith'i tercih edersin, mecbur herkes öyle yapıyor. Alternatif olarak benim yaptığım gibi yapabilirsin, ikinci el alırsın test edersin hem bir sorun var mı diye.
İkinci elde İndirim Kaplanı Telegram grubuna bakabilirsin referansı olan satıcılar olabiliyor. Aynı şekilde Discord'da Swarcow sunucusunda da referanslı satıcılar bulabilirsin.
Kendi açımdan bir şey önerecek olursam bilindik markaları Amazon gibi iadesi kolay yerlerden almanı öneririm. Bence en güvenilir seçenek böyle. Tabi bütçen var ise, tuzlu oldukları konusunda hemfikirim ama en azından kafa rahat ediyor.
Aynen öyle, benim yazdığım mesaj Wraith markaları için. @Skyline R34Kendi açımdan bir şey önerecek olursam bilindik markaları Amazon gibi iadesi kolay yerlerden almanı öneririm. Bence en güvenilir seçenek böyle. Tabi bütçen var ise, tuzlu oldukları konusunda hemfikirim ama en azından kafa rahat ediyor.
Amazon bir tek Aula satıyor, Logitech, Razer markaları dışında.
Skyline R34 58
Uzman
Kafam rahat olduktan sonrası önemli değil.Tabi bütçen var ise, tuzlu oldukları konusunda hemfikirim ama en azından kafa rahat ediyor.
O zaman dediğim şekilde yapman en iyisi olacaktır. Acele etmeyip beklemeni öneririm. Ben Wraith'den aldığım mouse'u satıp Amazondan Superlight 2 aldım. Normalde fiyatı 7 bin küsürdü bir kaç gün sonra 5 bin küsürdü ben alırken. MediaMarkt'ta da fiyatlar çok değişebiliyor.