Gaming.Gen.TR İade rezilliği

28 Ocakta Dell G2524H monitör almıştım. Ölü piksel ghosting çıkmadı fakat kasma donma gibi sorunlar yaşıyordum bazı oyunlarda ayarları yapmama rağmen hala düzelmemişti (sorun monitör de değil benim laptopta (HP Victus 16-D1045NT 68P30EA) da olabilir) neyse müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim gönderin bakalım dediler. Gönderdim şubat 4'te ellerine ulaştılar. Şubatın 5'inde beni aradılar ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz diye bende söyledim. Monitörle alakalı değil sorun laptopta olabilir dediler, bende her ayarı denedim ama bazı oyunlarda özellikle FPS oyunlarında kasma donma oluyor dedim. Tamam değişim yok iade var dediler. 14 gün cayma hakkınızı kullanıp iade ettiniz diye söyledi müşteri hizmetleri. Tamam bekliyorum dedim kapattım telefonu. Ayın 7'sinde iade onayladı araya hafta sonu girdi. Pazartesi veya salı günü para banka hesabına geçer dediler hâlâ geçmedi. Bugün aradım bugün veya yarın geçer para hesabınıza diyorlar. Sadece oyalıyorlar başka yaptıkları bir şey yok. Sipariş verecekler için bilgi olsun diye yazdım. 7.3K ya almıştım monitörü 8.6k olmuş fiyatı
Aldığım fiyat.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: Sye
Gamigen'in banka iade politikası hakkında doğrudan bilgi bulunmamaktadır. Ancak, genel olarak banka kartına yapılan para iadeleri için aşağıdaki bilgiler geçerlidir:

• İade Süresi: Banka kartına yapılan iadeler genellikle 3-7 iş günü içinde hesaba yansır.
Kaynak: Banka kartına iade | DonanımHaber Forum

Baktığım zaman haftaya pazartesiye kadar iade edilmesi gerekiyor.

Düzeltme:

3.4 – İade Prosedürü:
TÜKETİCİ’nin cayma hakkını kullandığı durumlarda ya da siparişe konu olan ürünün çeşitli sebeplerle tedarik edilememesi veya hakem heyeti kararları ile TÜKETİCİ’ye bedel iadesine karar verilen durumlarda, ödeme seçeneklerine ilişkin iade prosedürü aşağıda belirtilmiştir.
Bütün geri ödeme işlemleri mücbir bir sebep olmadığı sürece 7 (yedi) iş günü içerisinde yapılacaktır.

Garanti bankasını aradım iade bilgisi yok dedi.
İyzico ile görüştüm onlar da aynı şeyi söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

10 günlük süre içerisinde size iadenin yapılması gerekir. Bunu hesaplarken pazar günlerini saymayınız. Yasal süreye birkaç gün kaldığında yasal mevzuata göre sürenin dolmak üzere olduğunu belirtin, gerekli iadeyi yapacaklarını düşünüyorum.

Bu rezillik değil. Adamlar keyfi iade olarak almış sizden monitörü, çoğu firma bunu yapmaz. Sorun olmadığı sürece kutusu açılmış monitörü normalde iade almazlar. Hatta sorun olsa da olmasa da servise gönderin diye belki de aylarca uğraştırırlar. ITopya'nın kapalı kutu monitöre iade için servise gönderin dediğini biliyorum.

İadeler de iş günlerinde gelir, 7 iş günü de daha geçmemiş. 18 Şubat Salı gününe kadar iadenizin gelmesi gerekir.

Ben ürünü sipariş vermeden önce bilgi aldım. Ürüne ve kutusuna zarar gelmediği sürece iadesini alırız demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…