Ponyslaystation
Uzman
28 Ocakta Dell G2524H monitör almıştım. Ölü piksel ghosting çıkmadı fakat kasma donma gibi sorunlar yaşıyordum bazı oyunlarda ayarları yapmama rağmen hala düzelmemişti (sorun monitör de değil benim laptopta (HP Victus 16-D1045NT 68P30EA) da olabilir) neyse müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim gönderin bakalım dediler. Gönderdim şubat 4'te ellerine ulaştılar. Şubatın 5'inde beni aradılar ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz diye bende söyledim. Monitörle alakalı değil sorun laptopta olabilir dediler, bende her ayarı denedim ama bazı oyunlarda özellikle FPS oyunlarında kasma donma oluyor dedim. Tamam değişim yok iade var dediler. 14 gün cayma hakkınızı kullanıp iade ettiniz diye söyledi müşteri hizmetleri. Tamam bekliyorum dedim kapattım telefonu. Ayın 7'sinde iade onayladı araya hafta sonu girdi. Pazartesi veya salı günü para banka hesabına geçer dediler hâlâ geçmedi. Bugün aradım bugün veya yarın geçer para hesabınıza diyorlar. Sadece oyalıyorlar başka yaptıkları bir şey yok. Sipariş verecekler için bilgi olsun diye yazdım. 7.3K ya almıştım monitörü 8.6k olmuş fiyatı 
Aldığım fiyat.
Aldığım fiyat.
Son düzenleyen: Moderatör: