Tamam işte bu da Gaming.gen.tr'nin yaptığı bir şey. Bunun dışında bu iade politikasini sadece Amazon'da gördüm. Örneğin bu monitörü ITopya'dan vb. almış olsaydınız +15/20 gün servis süreci eklenecekti. Servise gönderip ürünü incelettirecektiniz vb.Ben ürünü sipariş vermeden önce bilgi aldım. Ürüne ve kutusuna zarar gelmediği sürece iadesini alırız demişlerdi.
Detaylar
Kim cevapladı?Ponyslaystation
Uzman
Oyalıyorlar hocam ben aynı ürünü başka yerden almaya kalkışsam fazla para verip alacağım farkını onlar mı karşılayacak. Pazartesi günü iade maili gelecek diyorlardı hâlâ yok. 1 ay sonra vereceğiz deseler yine beklerim ama farklı farklı konuşuyorlar hep aradığımda.Ortada bir rezillik yok. Size vaadedilen süre daha dolmamış. İsterlerse son gün iade etme haklarına da sahipler.
Ödediğin paraya hemen kavuşma isteği elbette anlaşılır bir durum. Bu noktada yapacağın şey esasen ya karşı tarafla uzlaşmaya çalışıp, onların vaatlerini yerine getirmeyi beklemek ya da son çare olarak Tüketici Hakem Heyetine başvurmak. Tüketici Hakem Heyetinden karar almak Gaming.Gen.TR'nin sana vadettiği süreden daha uzun sürecek. Bu yüzden sabırlı olup onların para iadesi işlemini yapmasını bekle. Baktın olmuyor, o zaman yasal yollara başvurursun.
Ponyslaystation
Uzman
Görüp görebileceğin en sakin insan benim hocam arayıp güzelce konuşuyorum farklı bişey yapmıyorum. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Ödediğin paraya hemen kavuşma isteği elbette anlaşılır bir durum. Bu noktada yapacağın şey esasen ya karşı tarafla uzlaşmaya çalışıp, onların vaatlerini yerine getirmeyi beklemek ya da son çare olarak Tüketici Hakem Heyetine başvurmak. Tüketici Hakem Heyetinden karar almak Gaming.Gen.TR'nin sana vadettiği süreden daha uzun sürecek. Bu yüzden sabırlı olup onların para iadesi işlemini yapmasını bekle. Baktın olmuyor, o zaman yasal yollara başvurursun.
Astrea Virgo
Yetkin
Aynı monitör bende de var. Keşke başka sistemlerde test etseydin. HDMI 1.2 veya Display Port 1.2 gibi eski kabloları kullanıyorsan, 280 Hz'i desteklemediğinden dolayı sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz.
Para iadeniz bir 7 iş günü içersinde alışverişi yaptığınız karta iade edilir. Gecikirse THH'ye başvurusunuz.
Para iadeniz bir 7 iş günü içersinde alışverişi yaptığınız karta iade edilir. Gecikirse THH'ye başvurusunuz.
Rica ederim. Biraz daha sabret, kafaya takma.Görüp görebileceğin en sakin insan benim hocam arayıp güzelce konuşuyorum farklı bişey yapmıyorum. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Ponyslaystation
Uzman
Hocam gta 5 de sorun yok kasma donma fps düşme sorunları yaşamıyorken fps oyunlarında kasma donma oluyordu. Hdmi da az iken dp kablosu ile daha çok oluyordu.Aynı monitör bende de var. Keşke başka sistemlerde test etseydin. HDMI 1.2 veya Display Port 1.2 gibi eski kabloları kullanıyorsan, 280 Hz'i desteklemediğinden dolayı sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz.