Merhaba, Amazon üzerinden monitör kolu aldım ve kargo geldiğinde kutusu biraz hasarlıydı ancak sorun etmedim ürünü kurdum ama masama uyumlu olmadı ürüne vs hiçbir zarar vermedim, hiç böyle bir durum yaşayan var mı aranızda süreç nasıl işliyor?
Saticisi Amazon oldugu icin yanlis siparis verildigini isaretleyeceksin iade seceneklerinde sana kod verilecek kodla geri gondereceksin. 1 haftaya iade kabul olur.
Saticisi Amazon oldugu icin yanlış sipariş verildigini isaretleyeceksin iade seceneklerinde sana kod verilecek kodla geri gondereceksin. 1 haftaya iade kabul olur.
Göndericisi Amazon ise yine sorun yaşamazsın. Amazon göndericili ürünlerde depodan kendileri çıkartıyor ve iadeyi kendileri kontrol ediyor diye biliyorum.
Hocam aslinda tuketici hakem heyetiyle iade edersiniz son care caninizi sıkmayın. Cunku buyuk ihtimal yanlis bilgi yazilmis urunle ilgili yoksa neden uyumsuz olsunki sizin monitorle.
Hocam aslinda Tüketici Hakem Heyeti'yle iade edersiniz son care caninizi sıkmayın. Cunku buyuk ihtimal yanlış bilgi yazilmis urunle ilgili yoksa neden uyumsuz olsunki sizin monitorle.