Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Darth AMD
Başarılı
Müşteri hizmetlerini konu yazmadan önce aramıştım en fazla 3 iş günü içinde iade olur demişti. Öyleyse düşünmeye gerek yok. Teşekkürler hocam.Ben bizzat bu durumu yaşamıştım, satıcı iadeyi 3 kere teslim almayınca ürün bana döndü. Ardından para iadesi de yapıldı, hem ürün hem de para bana geri dönmüş oldu.
Sahibinden müşteri hizmetlerini bugün aradım çünkü iadeye dönmüş. Kesinlikle almayın deniyor.Alıcı olarak ürünü kargoladınız ya eğer satıcı ürünü almazsa size iadeye dönebilir o zaman geri iadeyi kabul etmemeniz lazım. Kısaca ürünü iade ettikten sonra iş sizden çıkıyor paranızı geri alırsınız ama size iade dönen ürünü kargocudan teslim alırsanız iş karışır.
Son düzenleme:
Blackraven
Üstün
Sahibinden müşteri hizmetlerini bugün aradım çünkü iadeye dönmüş. Kesinlikle almayın deniyor.
Aynen öyle. Teslim alırsanız iade süreci bitiyor ve ürün size "kitleniyor".
Darth AMD
Başarılı
Peki bana geri dönüyorsa iade bitince o ürüne ne olucak?Aynen öyle. Teslim alırsanız iade süreci bitiyor ve ürün size "kitleniyor".
Blackraven
Üstün
Peki bana geri dönüyorsa iade bitince o ürüne ne olucak?
O konu hakkında bilgim yok ama tek bildiğim siz Sahibinden'e ulaştıysanız ve iade talebin oluşturduysanız paranız size gelir.
Darth AMD
Başarılı
Ben ulaştım tabiki "siz yapmanız gerekeni yapmışsınız o kötüye kullanmayı denemiş kargoyu almayın onun kargoyu oradan alması gerekecek kendine zorluk yapıyor" dedi.O konu hakkında bilgim yok ama tek bildiğim siz Sahibinden'e ulaştıysanız ve iade talebin oluşturduysanız paranız size gelir.
Yazmayı unuttum ancak Yurtiçi Kargo (Gazel) Burdur Şubesinde çalışan ablaya sordum almazsan dava edilirsin dedi. O müşteri hizmetlerinde konuştuğun kişi bilmiyor dedi. Ortalık karışık
Son düzenleme: