Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Dün ekran kartını iade ettim ve bugün dağıtıma çıkmış ancak alıcıya ulaşılamadı yazıyor. İadeye itiraz etmek istediğini söylüyordu öyle bir hakkı olduğunu sanmıyorum. Sürekli kargoyu almayıp gününü ertelerse ne olur?

@14925

Çözüm
Ben bizzat bu durumu yaşamıştım, satıcı iadeyi 3 kere teslim almayınca ürün bana döndü. Ardından para iadesi de yapıldı, hem ürün hem de para bana geri dönmüş oldu.
Ben bizzat bu durumu yaşamıştım, satıcı iadeyi 3 kere teslim almayınca ürün bana döndü. Ardından para iadesi de yapıldı, hem ürün hem de para bana geri dönmüş oldu.
Müşteri hizmetlerini konu yazmadan önce aramıştım en fazla 3 iş günü içinde iade olur demişti. Öyleyse düşünmeye gerek yok. Teşekkürler hocam.

Alıcı olarak ürünü kargoladınız ya eğer satıcı ürünü almazsa size iadeye dönebilir o zaman geri iadeyi kabul etmemeniz lazım. Kısaca ürünü iade ettikten sonra iş sizden çıkıyor paranızı geri alırsınız ama size iade dönen ürünü kargocudan teslim alırsanız iş karışır.
Sahibinden müşteri hizmetlerini bugün aradım çünkü iadeye dönmüş. Kesinlikle almayın deniyor.
Screenshot_20250901-103755.webp
Screenshot_20250901-154912.webp

Son düzenleme:
O konu hakkında bilgim yok ama tek bildiğim siz Sahibinden'e ulaştıysanız ve iade talebin oluşturduysanız paranız size gelir.
Ben ulaştım tabiki "siz yapmanız gerekeni yapmışsınız o kötüye kullanmayı denemiş kargoyu almayın onun kargoyu oradan alması gerekecek kendine zorluk yapıyor" dedi.

Yazmayı unuttum ancak Yurtiçi Kargo (Gazel) Burdur Şubesinde çalışan ablaya sordum almazsan dava edilirsin dedi. O müşteri hizmetlerinde konuştuğun kişi bilmiyor dedi. Ortalık karışık 🫣

Son düzenleme: