Niye imamoğlu Diyarbakır'da Selo'ya selam gönderirken sorun olmuyor da bu adam kürtçe konuştu diye mi abez oluyor?

Gayet doğru diyorsunuz. Ama anlamazlar işte onlar

Azınlıkları asimile etmemiz gerekirken, onların dilini kullanıp onların kültürünü yaşatırsak bu ülkede daha çok isyanlar çıkar.

1000 senedir aynı yerdeler. Asimile olmadılar bu zamana şimdi hiç olmazlar.

İstanbul adayının Diyarbakır ile işi ne? Çok istiyorsa dağa çıksın, tutan yok.

Niye İmamoğlu Diyarbakır'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderirken sorun olmuyor da bu adam başka dil konuştu diye mi abes oluyor?
Oluyor. Ikisi de oluyor. Şu hareketiyle bir oy kaybetti. Kazanamayacağını bilmeme rağmen gidip Zafer'e vereceğim.

Son düzenleme:
CHP oy için her tuşa basıyor ama bir türlü akıllanamıyor diyorduk şimdi de AKP başladı. Gerçi bunlar daha önce de yapmıştı bunu, şimdi yine deniyorlar. Oy kaybedecekler ama.

Türkiye'li Kürt'ler de vardır. Kürt'lerden oy istemek ayıp değildir. Andımızın okunmasını istemek faşizmdir. AKP diğer partilerin faşizmi yüzünden her zaman kötünün iyisidir imajı çizmek.

Ali Babacan foruma giriş yapmış.

Burası Türkiye ve bu ülkede yaşayan herkes buraya uyum sağlamak zorunda. Bu ülkenin ana dili Türkçe, burada yaşayan herkes Türkçe öğrenmek zorunda. Yani gelip buraya "hüü faşizm" diye ağlamayın. Her ülkenin kendi geleneği kendi kültürü ve kendi dili vardır, ya uyum sağlar ya da dışlanırsınız.

Son düzenleme:
Keyifle ve bir o kadar da acıyarak okudum yazılanları. Gençlerimiz üzerinde ciddi bir dezenformasyon çalışması var. Kahvede "kılışdar" diyen emmi bitti gibi oldu, bu çok bilgili! cahil çocuklar türedi.

Andımıza faşizm demiş adam... Ne alakası var olm faşizmle ya. Faşizmin kelime anlamını biliyor musun sen?

Peşmerge ile pkk aynı b*kun laciverdi dostum. 2 taraf da kürtler üzerine hakimiyet kurmak istiyor(Kürdistan bölg. yönetimi). Türkiye onları birbirine kırdırmak istedi ama olan yine bize oldu. Pkk yapılanmasını araştırma-bulma için bir sürü saçma sapan adam aldık içimize. Kaybeden yine biz olduk.

Selahattin demirtaşa selam olayını terör örgütüne yanaşma olarak algılayan sığır bir kesim de var. Halbuki onunla hiç bir alakası yok olayın. Herkes için adalet düsturundan çıkıyor ı selam ve adaletsiz bir şekilde yargılandığından dolayı senin bile hakkını savunacağız demeye çalışıyor chp ama insanımız anlamıyor. Bu arada chp yi sevmem, uzun bir süredir sevmiyorum hatta. Oyumu da Zafer Partisine verdim. İktidar desen her şey ortada. Muhalefet desen yok. Bir şeyleri değiştirecek gençler, onlar da yok. Sonumuz hayrolsun.

CHP oy için her tuşa basıyor ama bir türlü akıllanamıyor diyorduk şimdi de AKP başladı. Gerçi bunlar daha önce de yapmıştı bunu, şimdi yine deniyorlar. Oy kaybedecekler ama.

Ali Babacan foruma giriş yapmış.

Burası Türkiye ve bu ülkede yaşayan herkes buraya uyum sağlamak zorunda. Bu ülkenin ana dili Türkçe, burada yaşayan herkes Türkçe öğrenmek zorunda. Yani gelip buraya "hüü faşizm" diye ağlamayın. Her ülkenin kendi geleneği kendi kültürü ve kendi dili vardır, ya uyum sağlar ya da dışlanırsınız.
Küçümsediğiniz Ali Babacan'ın çeyreği bir diplomat gösterseniz ya.
AKP doğruydu mhp geldi bozuldu, bende devaya geçtim hiç utanmıyorum.

Diplomatlığına bir şey denmemiş sakin olun. Ali Babacanın siyasette neler yaptığını, hangi kararları aldığını, gafları ve neleri savunduğuna dem vurmuş. Çok merak ediyorsanız buyrun araştırın Ali Babacanın neler yaptığını. Yoksa çok kötü diplomattı dememişler.

AKP doğruydu MHP geldi bozuldu, bende devaya geçtim hiç utanmıyorum.

Ali Babacan denen Fetullah yalakasını savunmak için ya ergen olmak lazım ya da siyasetten gram anlamıyor olmak lazım. AKP hep kötüydü, MHP de rezaletti. Birleştiler ve ortaya her bir karışı satılmış bir Türkiye çıktı.