Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Şimdi yeni monitör aldığım için, eski monitörle alaklı olan renk profillerini vs. kaldırdım ama sanki ekranda bir değişiklik olmadı. Windows renk yönetimini fabrika ayarlarına format atmadan nasıl çevirelebilirim. Renk yönetiminde ne var ne yok kaldırdım aslında ama.

Çözüm
Monitörün için yapılan bir renk profilini indirdikten sonra varsayılan olarak seçmeyi denedin mi? RTINGS gibi sitelerde bulabilirsin.

Ek olarak "Bu aygıt için benim ayarlarımı kullan" kutusunu işaretleyip IEC61966 profilini kullanmayı dener misin?
Ekran görüntüleri şöyle hocam.

1755609518446.webp

1755609537230.webp

1755609557290.webp

Bu ayardan sonra düzelmiş olması lazım. Yeni aldığım monitör için dediklerimi yaptıktan sonra eski monitörün renk profillerinden kurtulmuştum. @ShadowLegion

Eğer eski monitöründe bu renk profilini kullanıyorsan görüntünün benzerliği sebebiyle ayırt edemiyor olabilirsin.

@BerkayZ87 yardımcı olabilir, benden daha bilgili monitör konularında.

Bu ayardan sonra düzelmiş olması lazım. Yeni aldığım monitör için dediklerimi yaptıktan sonra eski monitörün renk profillerinden kurtulmuştum. @ShadowLegion

Eğer eski monitöründe bu renk profilini kullanıyorsan görüntünün benzerliği sebebiyle ayırt edemiyor olabilirsin.

@BerkayZ87 yardımcı olabilir, benden daha bilgili monitör konularında.
Sanırım düzeldi hocam. Çok teşekkür ederim size de. @Ada Wong

Son düzenleme: