ASUS ROG Gladius 3 Wireless V2 faremi temizlemek ve Switch'ini değiştirmek için içini açtım. Switch'i sorunsuz şekilde değiştirdim. Üst kapağı açıkken fareyi alttaki tuştan açıp masaüstünde hareket ettirdim ve sorunsuz çalışıyordu. Ancak bir anda kapandı, şu anda hiçbir ışığı yanmıyor. Kablo bağlantılarını kontrol ettim, herhangi bir sorun göremedim. Resetlemeyi de denedim ama yine aynı. Ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?ASUS ROG Gladius 3 Wireless V2 faremi temizlemek ve Switch'ini değiştirmek için içini açtım. Switch'i sorunsuz şekilde değiştirdim. Üst kapağı açıkken fareyi alttaki tuştan açıp masaüstünde hareket ettirdim ve sorunsuz çalışıyordu. Ancak bir anda kapandı, şu anda hiçbir ışığı yanmıyor. Kablo bağlantılarını kontrol ettim, herhangi bir sorun göremedim. Resetlemeyi de denedim ama yine aynı. Ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 275182
Geçmiş olsun, açıkken muhtemelen statik elektrik yedi ya da pilin koruma devresi (bms) kilitlendi.
İlk iş pilin soketini anakarttan çıkar farenin açma tuşunu açık konuma getirip tuşlara birkaç kere bassın ki içindeki statik boşalsın. 2-3 dakika sonra pili geri takıp denes bms kilitlendiyse pili sök-tak yapmak genelde çözüyor.
Yine tık yoksa pili tamamen sökük bırakıp fayı sadece kabloyla bağlamayı dene pilsiz çalışırsa anakart sağlamdır, sorun pil devresindedir. Bir de yeni taktığı Switch'lerin bacakları bükülüp karta temas ediyor mu ona bak.
Kriyus 87
Üstün
Hepsini denedim ama nafile, gene çalışmadı.Geçmiş olsun, açıkken muhtemelen statik elektrik yedi ya da pilin koruma devresi (bms) kilitlendi.
İlk iş pilin soketini anakarttan çıkar farenin açma tuşunu açık konuma getirip tuşlara birkaç kere bassın ki içindeki statik boşalsın. 2-3 dakika sonra pili geri takıp denes bms kilitlendiyse pili sök-tak yapmak genelde çözüyor.
Yine tık yoksa pili tamamen sökük bırakıp fayı sadece kabloyla bağlamayı dene pilsiz çalışırsa anakart sağlamdır, sorun pil devresindedir. Bir de yeni taktığı Switch'lerin bacakları bükülüp karta temas ediyor mu ona bak.
Bu işlerle uğraşan arkadaşımın attığı mesajı copy paste yaptım hocam bende çok bilgi sahibi değilim bir bakalım ne yapabiliriz?
Kriyus 87
Üstün
çok geç çünkü sinirden parçaladım :/Bu işlerle uğraşan arkadaşımın attığı mesajı copy paste yaptım hocam bende çok bilgi sahibi değilim bir bakalım ne yapabiliriz?
Yetişemedik kurtarmaya