İçimi rahat maden suyu önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volvoseverim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 916
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Ankara'da yaşıyorum burada ara farkla Beypazarı tercih ediliyor. Sırma, Damla, Kızılay, Kınık vb. diğer sodalar tamamen gazsız su gibi geliyor. Hafif olmasını istiyorsanız Sırma kullanabilirsiniz.

Şu ana kadar keyifle içtiğim iki sade soda markası var: Beypazarı ve İnişdibi.

Eğer bunların asidi çok geliyorsa Kızılay için. Su gibidir.

Sarıkız içtim geçen fakat o kadar gazlı ve rahatsız edici ki, 2 yudum art arda alınca 2 dakika karnım ağrıyor. Bana önerebileceğiniz maden suyu var mıdır? Beypazarı da ağır geliyor.
Her markayı dene, karar ver.

Sanırım biraz yanlış anlaşılmış, içimi rahat derken, gazı olacak tabi, sadece örnekteki sarıkız kadar karnımı ağrıtmayacak, beypazarı kadar da yakmayacak. Bir tane vardı aslında ama, adını unuttum. Sırma ile kızılaya bakacağım. Teşekkürler.

Kula varsa deneyebilirsiniz. Sarıkız'a göre daha kolay bir içimi vardır.

Migros markette Akmina'nın 1 litrelik maden suyu var içimi oldukça hafif.

Hocam Kızılay'ın Erzincan'ını mı Afyon'unu mu önerirsiniz?
Kızılay Erzincan kullanıyorum. Aralarındaki fark etkilerindedir. Erzincan dediğimiz yeşil ambalajlı yani magnezyumlu olan soda kas kramplarına ve kemiklere iyi gelir. Afyonkarahisar dediğimiz mavi ambalajlı yani sodyumlu olan soda antrenman performansınızı artırır ve kaslarınızda pump etkisini daha çok gözlemlemenizi sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…