Ankara'da yaşıyorum burada ara farkla Beypazarı tercih ediliyor. Sırma, Damla, Kızılay, Kınık vb. diğer sodalar tamamen gazsız su gibi geliyor. Hafif olmasını istiyorsanız Sırma kullanabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Şu ana kadar keyifle içtiğim iki sade soda markası var: Beypazarı ve İnişdibi.
Eğer bunların asidi çok geliyorsa Kızılay için. Su gibidir.
Eğer bunların asidi çok geliyorsa Kızılay için. Su gibidir.
Her markayı dene, karar ver.Sarıkız içtim geçen fakat o kadar gazlı ve rahatsız edici ki, 2 yudum art arda alınca 2 dakika karnım ağrıyor. Bana önerebileceğiniz maden suyu var mıdır? Beypazarı da ağır geliyor.
Sanırım biraz yanlış anlaşılmış, içimi rahat derken, gazı olacak tabi, sadece örnekteki sarıkız kadar karnımı ağrıtmayacak, beypazarı kadar da yakmayacak. Bir tane vardı aslında ama, adını unuttum. Sırma ile kızılaya bakacağım. Teşekkürler.
Hocam Kızılay'ın Erzincan'ını mı Afyon'unu mu önerirsiniz?
Ragga batu
Başarılı
Migros markette Akmina'nın 1 litrelik maden suyu var içimi oldukça hafif.
Ozzytaste
Yetkin
Kızılay Erzincan kullanıyorum. Aralarındaki fark etkilerindedir. Erzincan dediğimiz yeşil ambalajlı yani magnezyumlu olan soda kas kramplarına ve kemiklere iyi gelir. Afyonkarahisar dediğimiz mavi ambalajlı yani sodyumlu olan soda antrenman performansınızı artırır ve kaslarınızda pump etkisini daha çok gözlemlemenizi sağlar.Hocam Kızılay'ın Erzincan'ını mı Afyon'unu mu önerirsiniz?
Beypazarı.Sarıkız içtim geçen fakat o kadar gazlı ve rahatsız edici ki, 2 yudum art arda alınca 2 dakika karnım ağrıyor. Bana önerebileceğiniz maden suyu var mıdır? Beypazarı da ağır geliyor.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-