Batu07 16

Uzman
Merhaba ben iPhone kullanıyordum ve Samsung'a geçtiğim sırada wp mesajlarını aktarmadan geçiş yapmak durumunda kaldım. WP mesajları iCloud üzerinde kayıtlı şekilde var. Bu kaydı Samsung telefonuma aktarma yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben iPhone kullanıyordum ve Samsung'a geçtiğim sırada wp mesajlarını aktarmadan geçiş yapmak durumunda kaldım. Wp mesajları iCloud üzerinde kayıtlı şekilde var. Bu kaydı Samsung telefonuma aktarma yolu var mı?

iPhone telefonunuz duruyor mu?

Eğer duruyorsa numaranıza oradan giriş yapın. Sonra iCloud yedeklemesini telefona yükleyin. iPhone telefonunuzdan ayarlar-sohbetler-sohbetleri Android'e taşıyına basın. Geri kalan adımlarda sizden sonradan kablo ile bağlamanızı isteyecek ve aktarmanızı sağlayacak. Zaten bu yere geldikten sonra o yerde ne yapmanız gerektiği yazacak.
Telefon yoksa yapabileceğiniz:
Başka bir arkadaşınızın iphonundan giriş yapın ve iCloud yedeklemesini yükleyin(ayarlardan ICloud'a kendi hesabınız ile giriş yapmanız gerekebilir) sonra dediğim adımları yapabilirsiniz.

Eğer sorununuz çözüldüyse lütfen çözüldüye basmayı unutmayın. İyi günler 😊

Son düzenleme:
iPhone telefonunuz duruyor mu?

Eğer duruyorsa numaranıza oradan giriş yapın. Sonra iCloud yedeklemesini telefona yükleyin. iPhone telefonunuzdan ayarlar-sohbetler-sohbetleri Android'e taşıyına basın. Geri kalan adımlarda sizden sonradan kablo ile bağlamanızı isteyecek ve aktarmanızı sağlayacak. Zaten bu yere geldikten sonra o yerde ne yapmanız gerektiği yazacak. Eğer sorununuz çözüldüyse lütfen çözüldüye basmayı unutmayın. İyi günler 😊

Merhaba hayır iPhone telefonum durmuyor.

Son düzenleme: